Onko työpaikallasi sijaa Teknoloikka-harjoittelijalle?

|
Uutinen
Kuuntele

Teknoloikka antaa mahdollisuuden luoda kontakteja tulevaisuuden osaajiin.

Teknoloikka on palkallinen teknologia-alan harjoittelu-ohjelma, joka on suunnattu alle 22-vuotiaille ja lukionsa suorittaneille nuorille. Harjoittelija saa kokeilla työntekoa teknologiayrityksessä ja nähdä, mitä taitoja ja koulutusta ala vaatii. Nuoren tukena koko harjoittelun ajan on oma mentori.

Harjoittelun tavoitteena on työllistää nuoria vaikeassa taloustilanteessa, mutta myös saada nuoret kiinnostumaan ja hakeutumaan tekniikan alan koulutukseen. 

Yritykselle Teknoloikka antaa mahdollisuuden luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden osaajiin, jotka voivat kasvaa yrityksen kulttuuriin ja toimintatapoihin jo ennen opintoja ja niiden ohessa. 

Teknoloikka on Tekniikan Akatemian (TAF) pilottihanke, johon on saatu virike Ruotsin insinööriakatemia IVA:n Tekniksprånget-harjoitteluohjelmasta. Ohjelma on pyörinyt Ruotsissa menestyksekkäästi jo kolme vuotta, ja mukana on jo yli 170 yritystä.

Yrityksien, jotka -haluavat tarjota -nuorille harjoittelupaikkoja, toivotaan ottavan yhteyttä helmikuun aikana projektipäällikkö Johanna Fräkiin: johanna.fraki@taf.fi.

Nuorten hakuaika Teknoloikkaan on 10.4.–31.5. Harjoittelupaikan saaneet aloittavat neljän kuukauden harjoittelunsa yrityksissä eri puolilla Suomea syksyllä 2015. 

 

Lisätietoja: www.teknoloikka.fi