MHDI liittyi Tekniikan akateemisiin

|
Uutinen
Kuuntele

Maanmittaushallinnon Diplomi-insinöörit MHDI ry toimii jatkossa TEKin valtakunnallisena paikallisosastona.

MHDI ry ja Tekniikan akateemiset TEK ovat sopineet MHDI:n liittymisestä TEKiin. Liittymissopimus allekirjoitettiin 26.9.2018 Helsingissä. 

MHDI on merkittävä maanmittausalan ammattiyhdistys, jonka jäsenet työskentelevät pääosin Maanmittauslaitoksen palveluksessa. Aiemmin MHDI oli Pardian kautta STTK:n jäsenyhdistys.

– Jäsenemme ovat vastaanottaneet liittymisuutisen positiivisesti, muutamat ovat kommentoineet että "viimeinkin". Toivomme tämän vahvistavan neuvotteluyhteistyötämme ja tiivistävän sitä entisestään, erityisesti JUKOn ja MATEn kesken. Yhteistyön kautta pystymme näyttäytymään työnantajan suuntaan yhtenä vahvana joukkona, kertoo MHDI:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Hurskainen

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien ja muiden tekniikan alalla toimivien akateemisesti koulutettujen henkilöiden etu- ja palvelujärjestö. TEK kehittää jatkuvasti jäsentensä uraa tukevia palveluja, ajaa heidän etujaan työelämässä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. 

– Toivotan MHDI:n lämpimästi tervetulleeksi. Tämä tukee tavoitettamme diplomi-insinöörien ja muiden tekniikan alalla toimivien akateemisesti koulutettujen edunvalvonnan vahvistamisessa paikallisesti ja Akava-yhteisön sisällä, etenkin, kun MHDI:n sisarjärjestö VMT on tässä yhteydessä päättänyt liittyä Insinööriliittoon, toteaa TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen.

Avainsanat: