Jäsenet pitämässä presentaatiota

Kiinnostaako paikka arkkitehtien näköalapaikalla?

|
Uutinen

Lähde ehdolle Työelämän arkkitehtiraadin johtokuntaan. Arkkitehtiraadin johtokunta valitaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan, ja ehdolle voivat asettua kaikki työsuhteiset TEKin arkkitehtijäsenet viimeistään 20.2.2024.

Lähde ehdolle Työelämän arkkitehtiraadin johtokuntaan. Työelämän arkkitehtiraati TAR kokoaa yhteen tekkiläisiä arkkitehteja eri aloilta. Tarjolla on paikka kiinnostavassa verkostossa ja keskusteluissa.

Työelämän arkkitehtiraati käsittelee arkkitehtien työelämää ja siihen liittyviä ilmiöitä. Se toimii arkkitehtien TEKin sisäisenä yhdyssiteenä ja myös SAFAn suuntaan. TAR vaikuttaa siihen, että arkkitehtien erityiskysymykset huomioidaan TEKin toiminnassa.

Arkkitehtiraadin johtokunta valitaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan, ja ehdolle voivat asettua kaikki työsuhteiset TEKin arkkitehtijäsenet. Toivomme, että johtokuntaan löytyy arkkitehtejä ympäri Suomea ja eri työmarkkinasektoreilta.

Sääntöjen mukaan johtokunta valitaan vuosikokouksessa. Vuosikokous pidetään TEKin toimistolla Ratavartijankatu 2:ssa Helsingissä 12.3.2024 klo 17:30. Kutsu vuosikokoukseen lähetetään kaksi viikkoa etukäteen kaikille TEKin työsuhteisille arkkitehtijäsenille.

Sääntöjen mukaan johtokunnan puheenjohtajuudesta tai jäsenyydestä kiinnostuneiden tulee ilmoittaa kiinnostuksestaan viimeistään kolme viikkoa etukäteen, jotta ehdokkaat voidaan julkistaa kahta viikkoa ennen vuosikokousta.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi (johtokunnan puheenjohtajaksi tai jäseneksi) lähettämällä sähköposti osoitteeseen jussi.nousiainen@tek.fi viimeistään keskiviikkona 20.2.2024.

Ehdokkaiden nimet julkaistaan vuosikokouskutsun yhteydessä.

Muita kuin tällä tavoin etukäteen ehdolle asettuneita ei voida valita puheenjohtajaksi tai johtokunnan jäseneksi. Jos ehdokkaita ei ole enempää kuin paikkoja, katsotaan heidät valituksi tehtäviinsä.

Päättyvän kauden johtokunnassa toimi puheenjohtajana Noora Koskivaara ja jäseninä Eva Geitel, Juha Hovinen, Anna Lohilahti, Panu Latvala, Kirsti Reskalenko, Seppo Niiranen, Juuso Pajukko, Arvind Ramachandran, Kirsti Reskalenko, Hanni Sippo ja Katja Virta.

TAR TEKin sivuilla

Avainsanat: