Kenelle Akavan yrittäjäpalkinto 2016?

|
Uutinen
Kuuntele

Palkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Ehdota palkinnon saajaa 16.9. mennessä.

Tunnetko akavalaisen yrittäjän, akavalaisen jäsenjärjestön yhden tai useamman jäsenen tai muun henkilön, joka on merkittävällä tavalla toiminut akavalaisen yrittäjyyden hyväksi? Voit ehdottaa hänelle Akavan yrittäjäpalkintoa.

Palkinnon tavoitteena on tuoda esille yrittäjyyden merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja hyvinvoinnille. Palkinto jaetaan vuosittain. Esimerkiksi pari vuotta sitten palkinnon pokkasi tekniikan tohtori ja valaisinyritys Innojok Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi. 

Palkintona on suomalaista taidetta. Palkinnon saaja julkistetaan Akavan liittokokouksessa 21.11.2016.

Miten palkinnon saajaa voi ehdottaa?

Palkinnon saajaa voivat ehdottaa akavalaiset, Akavan jäsenjärjestöt ja niiden jäsenyhdistykset sekä Akavan elinkeinopoliittinen toimikunta.

Ehdotuksesta tulisi käydä ilmi:

  • Minkä akavalaisen liiton jäsen ehdotettu henkilö on?
  • Miten hän on ansioitunut yrittäjyydessä ja/tai sen toimintaedellytysten parantamisessa?
  • Yhteystiedot, mahdollinen verkkosivuosoite ja y-tunnus, mahdollisuuksien mukaan ansioluettelo sekä yhteystiedot henkilöstä, joka antaa asiassa lisätietoja.

Hyviä perusteita palkinnon saamiseksi ovat esimerkiksi hyvä johtaminen, työhyvinvoinnin kehittäminen, eettisten arvojen huomioiminen tai yrittäjämyönteisiin asenteisiin vaikuttaminen.

Vapaamuotoiset ehdotukset ja perustelut tulee toimittaa yrittäjäpalkintotyöryhmän sihteerille Anu Tuoviselle 16.9. mennessä (anu.tuovinen(a)akava.fi) tai Akava ry:n postiosoitteeseen

Lue lisää: www.akava.fi/yrittajapalkinto

 

Avainsanat: