Mies istuu rennosti sohvalla tietokone sylissään

Kehitä työelämätaitojasi säpäkästi ja maksutta

|
Uutinen

TEK x Academy of Brain on uusi itsenäisesti suoritettava valmennuskokonaisuus.

Työelämätaitojen kehittämiseen tarkoitettu valmennus muodostuu erilaisista työelämään liittyvistä teemoista. Jokainen teema sisältää 3–8 lyhyttä videota.

Valmennus on tarkoitettu itsenäisesti suoritettavaksi eli voit aloittaa sen milloin vain ja missä vain. Osallistuja voi myös käydä läpi eri teemoja ja niiden sisältöjä haluamassaan järjestyksessä. 

Valmennuksen sisältö pohjautuu akateemiseen sekä ammatilliseen tutkimukseen, ja sen laadusta vastaa asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä ovat psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.

– Meillä on TEKissä paljon erilaisia valmennuksia. Osa on ohjattuja ja osa täysin itsenäisesti suoritettavia. Monet valmennuksista kuitenkin vaativat aikaa ja paneutumista. Academy of Brainin valmennukset sopivat hyvin hektistä arkea eläville jäsenille. Videot ovat lyhyitä ja niitä voi katsoa omassa tahdissa, kertoo TEKin uravalmentaja Maisa Holm.

Valmennuksen teemoja ovat itsensä johtaminen, keskittymiskyky, esihenkilötyö ja johtaminen, työkaveruus, erilaiset työkaverit ympärilläni, tiimityö ja yhdessä tekeminen, vuorovaikutus, henkisen kasvun mindset ja palautumistaidot.

Academy of Brain -valmennuksissa työntekijät nähdään voimavarana. Joukko aivotutkijoita perusti yrityksen vuonna 2008. Koulutuksia on hyödynnetty jo yli 120 maassa.

Avainsanat: