Inspiraatiota uralle – TalentGo-uratapahtuma tulee taas

|
Uutinen
Kuuntele

Tervetuloa viettämään inspiroiva ilta TalentGo 2019 -urakehitystapahtumaan perjantaina 4. lokakuuta Helsinkiin.

Hotelli Clarionissa järjestettävä tilaisuus tarjoaa urainspiraatiota ja uusia kontakteja sadoille osaajille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tekniikan Akateemiset TEK, Suomen Ekonomit ja Finland Young Professionals (FYP) -verkosto. Edellisvuosien tavoin tapahtuman yhteistyökumppanit Capgemeni, Ernst & Young, Academic Work ja Lifted ovat korvaamaton tuki tilaisuuden mahdollistamisessa.
Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.talentgo.fi. Ilmoittautuminen työpajoihin on auennut 4.9. Ole nopea ja varaa paikkasi heti!


Yli 300 korkeakoulutettua asiantuntijaa

TalentGo2019 tarjoaa laadukkaan kattauksen omaan uraan ja työelämään liittyviä teemoja. Ohjelma sisältää keynote-puheenvuoroja, ammattivalmentajien työpajoja ja ohjattua verkostoitumista. Jokainen voi rakentaa tarjonnasta itselleen sopivan kokonaisuuden.
Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli 300 korkeakoulutettua eri alan ammattilaista. TalentGo on mainio paikka tavata samassa uravaiheessa olevia asiantuntijoita. Kävijät ovat pääosin alle 40-vuotiaita. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus jo työelämässä oleville osaajille, jotka innostuvat jatkuvasta itsensä kehittämisestä.


Ohjelmassa ruokaa ja inspiraatiota

TalentGo:n innostava ohjelma alkaa klo 15 maittavan ruoan ja verkostoitumisen äärellä. Tähän puitteet tarjoaa kiitelty Clarionin Kitchen & Table -ravintola. Ruokailuryhmät on teemoitettu osallistujien mielenkiinnonkohteiden mukaan, joten tarjolla on varmasti samanhenkistä seuraa. Myöhemmin illalla samat osaajaryhmät saatetaan yhteen uudestaan hauskan tehtävän äärellä.

Mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan ja miksi nyt on historian paras aika panostaa itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Ruokailun jälkeen kuullaan kahta palkittua Suomen huippupuhujaa. Futuristi Perttu Pölönen ja yrittäjä-valmentaja Camilla Tuominen kertovat, mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan ja miksi nyt on historian paras aika panostaa itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Tämän jälkeen osallistujajoukko suuntaa valitsemiinsa aktiviteetteihin. Tarjolla on mahdollisuus osallistua urakehitystyöpajoihin tai kuunnella yhteistyöyritysten tietoiskuja tulevaisuuden osaamisesta. Vaihtoehtoisesti voi käväistä LinkedIn Cafessa saamassa vinkkejä oman profiilin kohentamiseen tai viettää rennon hetken TEKLoungessa. Energinen tapahtuma huipentuu yhteiseen ohjattuun verkostoitumiseen. Iltaa voi vielä halutessaan jäädä jatkamaan pikkutunneille asti. Ennen virallisia jatkoja voi käydä tiirailemassa Helsingin valoja Clarionin Sky Barissa, viralliset jatkot vietetään ravintola Huutokonttorissa kadun toisella puolella.


Alusta aidolle verkottumiselle ja uusille oivalluksille

Tapahtuman perustajiin kuuluva Heini Sandén (Finland Young Professionals) nostaa esiin jatkuvan uudistumisen tärkeyttä omalla uralla. 
– Ei ole ihan sama, mitä töissä tekee ja millaisten aiheiden äärellä puurtaa päivänsä: elämä on kokonaisuus. Työ pitäisi olla mielekästä ja joskus jopa hauskaakin. Urainspiraation lisäksi TalentGo:ssa on loistava mahdollisuus tavata ihmisiä, jotka innostuvat samoista asioista kuin sinä. Se on hyvä alusta aidolle verkottumiselle ja uusien ajatusten oivaltamiselle, toteaa Heini.

TEKin uravalmentaja Eva Lindström on kolmatta kertaa toteuttamassa TalentGo-työpajoja. Hänestä parasta on ollut nähdä se into, jolla osallistujat tarttuvat tehtäviin ja vilkkaan keskustelun määrä. Tällä kertaa Evan työpajan aiheena on Advanced LinkedIn. 
– Muutos työelämässä on jatkuvaa ja muutoksen vauhti on kova. Uuden oppimisesta on tullut elämäntapa. LinkedInin avulla tähän sceneen pääsee paremmin mukaan. Se tukee oppimista auttamalla löytämään kiinnostavia ihmisiä ja tehtäväkuvia. LinkedIn toimii mainiona inspiraation lähteenä, painottaa Eva.

On hyvä pysähtyä oman ammatillisen elämänsä äärelle ja todeta, missä mennään. Millaista osaamista minulla on ja olenko menossa oikeaan suuntaan?

Entä milloin on oikea aika ajatella omaa uraa? Miten usein tulevaisuuden urasiirtoja pitäisi suunnitella?
– Patenttivastauksena voisin todeta, että kerran vuodessa on hyvä pysähtyä oman ammatillisen elämänsä äärelle ja todeta, missä mennään. Millaista osaamista minulla on ja olenko menossa oikeaan suuntaan? TalentGo-tapahtuma tarjoaa mainion tilaisuuden tähän tarkasteluun, kertoo TEKin Sari Taukojärvi.


Miten mukaan?

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan täällä.

TalentGo

TalentGo 2019 järjestetään pe 4.10.2019 klo 15 alkaen Clarion hotellissa Helsingissä.
Tapahtuma kokoaa yhteen korkeakoulutetut, urasuuntautuneet ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet ammattilaiset.
Tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa.
Osallistujia saapuu eri puolilta Suomea.
Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä (liput 35 €).
Työpajojen ilmoittautuminen auki keskiviikosta 4.9. alkaen.
Tapahtuma on ollut suosittu ja saanut todella hyvää palautetta sadoilta osallistujilta.