Mies katselee läppäriä riippukeinussa.

Hyödynnä verkkovalmennuksia läpi kesän

|
Uutinen
Kuuntele

TEK tarjoaa laajan valikoiman itsenäisesti työstettäviä verkkovalmennuksia tueksesi työnhakuun ja vaikkapa seuraavan ura-askeleen suunnitteluun.

Valmennukset koostuvat monipuolisista sisällöistä: artikkeleista ja lisämateriaaleista, ajattelua jäsentävistä harjoituksista, kyselyistä ja anonyymeista keskusteluista.

Verkkovalmennuksissa pääset työskentelemään juuri oman aikataulusi mukaan sinulle soveltuvina hetkinä ja voit valita tilanteeseesi parhaiten sopivat sisällöt ja harjoitukset.

Valmennukset on tarkoitettu niin täys- kuin opiskelijajäsenille.

Valmennukset on tarkoitettu niin täys- kuin opiskelijajäsenille. Seuraavat ura- ja työnhakuteemaiset valmennukset ovat käytössäsi koko kesän aina 10.9. asti ja ilmoittautuminen niihin on auki 31.8. saakka.

Kiinnostavatko piilotyönhaun mahdollisuudet? Piilotyönhaku haltuun -valmennuksessa opit miten piilotyöpaikkoja etsitään, kuinka olet itse työnantajien löydettävissä ja miten lähestyt potentiaalisia työnantajia.

Pohditko vahvuuksiasi ja miten niistä kertoisit? Tunnista ja sanoita osaamisesi -valmennuksessa pääset kartoittamaan oman osaamisesi eri puolia ja tutkimaan millaisena osaajana muut sinut näkevät.

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Mielitkö maailmalle -valmennus johdattaa sinut kansainvälisten mahdollisuuksien äärelle ja saat ideoita mistä löydät tietoa niin ulkomailla työskentelystä kuin työnhausta.

Odotatko kutsua työhaastatteluun? Onnistu työhaastattelussa -valmennuksesta saat avaimet onnistua työhaastattelussa ja vakuuttaa haastattelijan vastauksillasi sekä ymmärrät paremmin myös työnantajan näkökulmaa.

Haluatko hyödyntää LinkedIniä monipuolisemmin ja tehokkaammin? Tehot irti LinkedInistä -valmennus antaa eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä.

Lisäksi tarjolla on muun muassa yrittäjyyteen ja innovaatioihin liittyviä valmennuksia. Kaikki käytössäsi olevat verkko­valmennukset löydät täältä: www.tek.fi/valmennukset.