Ehdota vuoden 2013 työmarkkinatekoa

|
Uutinen
Kuuntele

YTN:n 1000 euron arvoinen Vääntö-palkinto myönnetään esimerkillisestä ylempien toimihenkilöiden edunvalvonnasta.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n yritysyhdistysryhmä jakaa vuosittain Vääntö-palkinnon vuoden työmarkkinateosta. Nyt etsitään vuoden 2013 palkinnon saajaa. Palkinnon arvo on 1000 euroa.

Palkinto myönnetään teosta, joka toimii hyvänä esimerkkinä ylempien toimihenkilöiden edunvalvonnasta yksityisellä sektorilla. Tällainen teko voi olla esimerkiksi oikeudellisten tai palkkauksellisten etujen edistäminen, työhyvinvoinnin lisääminen tai muiden ammatillisten ja sosiaalisten etujen kehittäminen.

Palkinnolla kunnioitetaan edustettavan työntekijäryhmän puolesta tehtyjä hyviä suorituksia, itsensä peliin laittamista sekä tuloksekasta edunvalvontatoimintaa. Palkinto myönnetään ensisijaisesti yksilösuorituksesta, mutta myös ryhmä voidaan palkita.

Palkinnon myöntämisen edellytyksenä on toiminta YTN:n piirissä sekä toiminnan kohdistuminen ylempiin toimihenkilöihin.

Ehdota 4.3. mennessä

Ehdotukset palkinnon saajiksi tulee antaa 4.3. kello 16:een mennessä sähköisellä  lomakkeella. Esityksen voi antaa mikä tahansa taho tai henkilö.

Ryhmä tekee päätöksen yksinomaan hakemusten perusteella, joten erityisesti teon perusteluihin olisi syytä käyttää aikaa ja harkintaa.

Palkinto luovutetaan ja julkaistaan 4.4. YTN:n yritysyhdistysseminaarissa.