Ehdota Suomen parasta kesätyönantajaa

|
Uutinen
Kuuntele

Akavan opiskelijat etsii jälleen Suomen parasta kesätyönantajaa. Ehdotuksia voi antaa syyskuun loppuun saakka.

Suomen paras kesätyönantaja 2017 -kilpailu järjestetään tänä vuonna kymmenennen kerran ja se on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Sekä kesätyöntekijät että työnantajat voivat ehdottaa Suomen parasta kesätyönantajaa.

Ehdotuksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella, joka on osoitteessa: www.akava.fi/paraskesatyonantaja Sivulla on lisätietoa kilpailusta ja edellisistä voittajista.

Ehdotuksia voi antaa 30.9.2017 saakka. Kilpailun voittaja julkistetaan loppusyksystä 2017.

Huomio hyviin käytäntöihin

Akavan opiskelijat kiinnittää kilpailulla huomiota työpaikkojen hyviin käytäntöihin ja esimiestaitoihin.

Kilpailun voittajan valitsee raati, jonka puheenjohtajana ja kilpailun suojelijana toimii työministeri Jari Lindström. Lisäksi raatiin kuluu Akavan opiskelijoiden puheenjohtajiston ja työjaoston jäseniä.

Akavan opiskelijat muistuttaa, että kesätyöt ovat opiskelijalle tärkeä toimeentulon ja työkokemuksen lähde. Kesätyöntekijöitä palkkaamalla myös työnantajat voivat luoda yhteyksiä nuoriin osaajiin.

– Kesätöiden tarjoaminen antaa yrityksille mahdollisuuden sitouttaa nuoria ja motivoituneita tulevaisuuden osaajia toimintaansa, toteaa Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Pursiainen.

– Nuoret pääsevät kesätyössä kehittämään osaamistaan ja oppivat työelämän pelisääntöjä, hän jatkaa.

Pursiaisen mukaan Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun tarkoituksena on juhlistaa reilulla tavalla toimivia ja nuoria työntekijöitään arvostavia työpaikkoja.

Avainsanat: