Ilmoita ehdokkuudestasi aluevaaleissa

Tekkiläinen, oletko ehdolla aluevaaleissa? Tee itsellesi ehdokassivu tek.fille! Haluamme nostaa esiin tekkiläisiä ehdokkaita ja auttaa äänestäjiä löytämään oman alueensa tekkiläiset helposti.

Luo oma ehdokassivusi

Kaikki TEKin jäsenet, jotka ovat ehdolla aluevaaleissa, voivat tehdä oman ehdokassivun. Äänestäjät voivat suodattaa ehdokkaita helposti äänestysalueiden ja puolueiden perusteella ja löytää sopivan ehdokkaan.

Näin teet ehdokassivun:

  1. Kirjaudu sisään www.tek.fi -sivustolle sivuston oikeasta ylälaidasta. Vain jäsenet voivat luoda sivun ja jatkossa muokata omaa sivuaan.

  2. Lomake on jaettu kahteen osaan, ehdokkaan perustietoihin ja vaalikohtaisiin tietoihin.
    Ehdokkaan perustiedot: Nimi, Asuinpaikka, Koulutus, Ammatti, Ikä ja Profiilikuva. Profiilikuva näytetään sekä ehdokaskortissa että ehdokassivulla pyöreäksi rajattuna, joten kasvokuva toimii parhaiten. Lisäksi voit lisätä linkkejä esimerkiksi sosiaalisen median profiileihisi tai kotisivuillesi. 
    Vaalikohtaiset tiedot (Ehdokkuus): Puolue, Vaalipiiri, Esittelyteksti, Vaalitavoitteet, Äänestysnumero ja kampanjakohtaiset linkit.

  3. Täytä tiedot perustietoihin ja lisää Ehdokkuus -tiedot Aluevaaleja varten. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä kentän otsikon yhteydessä.

  4. Tallenna sivu. (Tässä vaiheessa vain sinä voit nähdä sivun, me TEKissä tarkistamme sivut ennen kuin julkaisemme ne.)

  5. Mikäli haluat, voit kääntää sivusi ruotsiksi ja englanniksi. Jos et käännä sivuasi, ehdokassivusi näkyy suomeksi myös ruotsin- ja englanninkielisillä koontisivuilla. 

  6. Mikäli haluat jatkossa muokata sivuasi tai täydentää tietojasi esimerkiksi äänestysnumeron osalta, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta. 

Kirjaudu ensin sisään sivun oikeasta ylälaidasta, linkki ehdokassivun tekemiseen löytyy sen jälkeen tästä

Avainsanat: