Työntekijöitä työskentelemässä

TEK työpaikkana

Uskomme yhdessä tekemiseen, kokeilemiseen ja osaamisen kehittämiseen.
image with text

Monipuolinen ja osaava porukka

TEKissä työskentelee noin 70 henkilöä. Organisaatiomme on monitavoitteinen, jonka vuoksi meillä on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja tekijöitä. Kaikille yhteistä on halu tehdä merkityksellistä työtä jäsenkunnan hyväksi. 

Meillä on töissä muun muassa työoikeuden, uravalmennuksen ja muiden palveluiden ja jäsenkokemuksen ammattilaisia. Meillä on myös iso joukko hyvän työelämän edistäjiä sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja tutkimuksen asiantuntijoita. Viestintä ja sisäiset palvelut tukevat kollegoita onnistumaan työssään. 

Tutustu TEKiin ja TEKin töihin Instagramissa ja Twitterissä #TEKintöissä. 

Tutustu tekkiläisten töihin
 

image with text

Välittämisen kulttuuri

Yksi TEKin arvoista on välittäminen. Arjessa se näkyy sekä työantajan taholta että kollegojen kesken. Haluamme olla esimerkillisiä henkilöstöpolitiikassamme. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme terveyttä edistävä työpaikka. Ilmapiiriä mittaamme säännöllisesti henkilöstökyselyin. Seuraamme ja edistämme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista. Käytössä on myös erilaisia hyvinvoinnin tukemisen ja kehittämisen menetelmiä, kuten palautumisen mittaukset sekä erilaiset luennot ja valmennukset. Pilotoimme ja opimme jatkuvasti työpaikan ja työelämän parantamisesta.
 

image with text

Torikahveilla tavataan

TEKissä on avoin ja keskusteleva toimintakulttuuri. Työpajatyöskentely on meille tyypillistä ja autamme toinen toistamme. Työyhteisön pelisäännöt laadimme yhdessä. Koko porukalla tavataan kerran viikossa ”torikahveilla” – fyysisesti tai etänä. Tilaisuudessa kuullaan alustuksia sisäisiltä tai ulkopuolisilta asiantuntijoilta, käydään läpi kvartaalin ajankohtaisia asioita, kehitetään toimintaa tai vaihdetaan kuulumisia.
 

image with text

Henkilöstön kehittäminen

Järjestötyössä suuri osa oppimisesta on työlähtöistä; uutta opitaan työkavereilta, jäseniltä, verkostoista sekä arjessa työtä tehden. Tuemme osaamisen kehittämistä ja kouluttaudummekin ahkerasti sekä tiimeittäin että henkilökohtaisissa valmennuksissa ja koulutuksissa. Systemaattista osaamisen kehittämistä varten on malleja, alustoja ja kumppanuuksia, joiden avulla varmistetaan, että TEKillä on tarvittava osaaminen nyt ja tulevaisuudessa.