nainen istuu lattialla
Tuokio

Tuokio: Palaudu arjessa – kesytä stressi

Oletko valmis muuttamaan tietosi toiminnaksi? Tuokiossa keskitytään kestävään onnistumiseen ja hyvän palautumisen tärkeyteen hektisessä työelämässä. Tuokio on erityisesti sinulle, joka haluat oppia kestäviä tapoja parantaa omaa palautumistasi ja hyvinvointiasi tehokkaiden tieteeseen pohjautuvien työkalujen avulla. Saat selkeät työkalut ja strategiat, joiden avulla voit rikastuttaa sekä henkilökohtaista että ammatillista elämääsi. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

05.03.2024

Aika

08:30-09:30

Paikka

Zoom-webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Tiedämme kaikki, miten tärkeää on pitää huolta omasta hyvinvoinnista – erityisesti kiireisessä ja vaativassa ympäristössä. Kuinka usein löydämme itsemme "tiedon ja teon välisestä kuilusta", roikkumassa Netflixissä ja uhraamassa kallisarvoista untamme?

Tuokiossa pureudumme juuri tähän haasteeseen:

  • Tiedosta toimintaan: Opit, miten voit soveltaa tietoa käytäntöön ja tehdä kestäviä valintoja päivittäisessä elämässäsi.
  • Herätys ja inspiraatio: Tarjoamme innostavia näkökulmia ja tarinoita siitä, miten muut ovat onnistuneet integroimaan palautumisen ja hyvinvoinnin osaksi heidän hektistä arkeaan.
  • Konkreettiset työkalut: saat käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka auttavat sinua rakentamaan parempia tapoja ja rutiineja – vähentämään digitaalista kuormitusta, parantamaan unen laatua ja lisäämään energisyyttäsi.

Osallistumalla:

  • Opit, miten soveltaa teoriaa käytäntöön ja tehdä fiksuja päätöksiä arjessa.
  • Kuulet innostavia tarinoita ja esimerkkejä, jotka valaisevat, kuinka muut ammattilaiset ovat onnistuneet yhdistämään haastavan työn ja hyvinvoinnin.
  • Tarjoamme konkreettisia työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla voit parantaa unen laatua, vähentää stressiä ja lisätä päivittäistä energiaasi.

Miian puheenvuoro on osallistava ja herättelevä kokonaisuus, joka sisältää sopivasti faktaa, konkreettisia käytännön työkaluja ja harjoituksia stressin kesyttämiseen sekä samaistuttavia elävän elämän esimerkkikokemuksia. Osallistujana lähdet sessiosta inspiroituneena, rentoutuneena ja helpoilla työkaluilla varustettuna.

Huitti Miia

Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja, yrittäjä ja Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja. Hän on koulutukseltaan KTM, pääaineena johtaminen ja HuK, pääaine germaaninen filologia. Miia on työskennellyt aiemmin liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina ja head hunterina.  

 

Tuokiot ovat eri alojen asiantuntijoiden pitämiä webinaareja, joissa perehdytään napakasti yhteen ajankohtaiseen asiaan kerrallaan. Tuokioiden aikana asiantuntijat vastaavat myös aiheeseen liittyviin kysymyksiin.