ihmisiä istumassa
Tuokio

Tuokio: Hyvä työyhteisö – miten se luodaan?

Tässä syvällisessä ja käytännönläheisessä tuokiossa pureudumme siihen, miten tiimit ja työyhteisöt voivat menestyä ja kukoistaa haastavissakin olosuhteissa. Aiheina mm. psykologinen turvallisuus, tehokas palaute ja vuorovaikutuksen merkitys. Tuokio tarjoaa konkreettisia työkaluja ja näkökulmia, joita voit soveltaa omassa työyhteisössäsi, ja auttaa rakentamaan kestävän perustan menestyvälle ja onnelliselle työelämälle. Tervetuloa mukaan inspiroivaan ja opettavaiseen hyvinvointituokioon!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

11.04.2024

Aika

08:30-09:30

Paikka

Zoom-webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Jokainen työyhteisö kohtaa haasteita, olipa kyseessä sitten muutosneuvottelut, pandemia tai muut muutokset. Miten tiimi voi paitsi selvitä, myös menestyä näissä olosuhteissa? Tuokiossa pureudumme tiimin ja työyhteisön onnistumisen avaintekijöihin. 

Käsittelyssä ovat muun muassa:

  • Psykologinen turvallisuus: Miten luoda ympäristö, jossa jokainen uskaltaa ilmaista itseään ja antaa panoksensa ilman pelkoa negatiivisista seurauksista.
  • Laadukas palaute: Tutustumme Losada-malliin ja opimme, miten rakentavaa palautetta voidaan antaa tavalla, joka edistää kasvua ja kehitystä.
  • Vuorovaikutuksen voima: Käymme läpi, miten positiivinen ja tehokas kommunikaatio voi muuttaa työyhteisön dynamiikkaa ja edistää yhteistä hyvinvointia ja tavoitteiden saavuttamista.

Hyödyt osallistujille:

  • Opit miten voit olla luomassa työympäristöä, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi jakamaan ideoita ja näkemyksiä, mikä edistää luovuutta ja innovaatiota.
  • Kehität taitojasi antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta Losadan mallin mukaisesti, mikä tukee työntekijöiden kasvua ja tiimin dynamiikkaa.
  • Parannat kommunikointitaitojasi ja oivallat, miten tehokas vuorovaikutus voi vahvistaa työyhteisön yhteistyötä ja parantaa tuloksellisuutta.
  • Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja ja strategioita, joita voit hyödyntää omassa työympäristössäsi työyhteisön hyvinvoinnin ja tehokkuuden edistämiseksi.

Miian puheenvuoro on osallistava ja herättelevä kokonaisuus, joka sisältää sopivasti faktaa, konkreettisia käytännön työkaluja ja harjoituksia sekä samaistuttavia elävän elämän esimerkkikokemuksia. Osallistujana lähdet sessiosta inspiroituneena, rentoutuneena ja helpoilla työkaluilla varustettuna.

Huitti Miia

Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän on koulutukseltaan KTM,  pääaineena johtaminen. Hän on myös humanististen tieteiden kandidaatti pääaineena germaaninen filologia. Miia  on työskennellyt aiemmin liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina ja head hunterina. 

Tuokiot ovat eri alojen asiantuntijoiden pitämiä webinaareja, joissa perehdytään napakasti yhteen ajankohtaiseen asiaan kerrallaan. Tuokioiden aikana asiantuntijat vastaavat myös aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

Avainsanat: