Nainen reppu selässään pitää sylissään pientä lasta, joka vilkuttaa kuvaajalle
Tuokio

TEK tuokio: Monimuotoiset perheet tekniikan työpaikoilla

Mitä ovat monimuotoiset perheet ja kuinka perheiden erilaiset tilanteet voitaisiin huomioida entistä paremmin työpaikoilla? TEKin tuokiossa perehdytään Monimuotoiset perheet -verkoston kanssa tehtyyn kyselyyn ja sen tuloksiin. Lisäksi kuullaan perhevapaiden ajankohtaisesta tilanteesta erityisesti työehtosopimusneuvotteluiden näkökulmasta. 
 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

25.10.2022

Aika

08:30-09:30

Paikka

Zoom

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

TEK Tuokio: Monimuotoiset perheet tekniikan työpaikoilla

Tiina-Emilia Kaunisto kuvattuna rapattua kiviseinää vasten

Tiina-Emilia Kaunisto

Tiina-Emilia Kaunisto toimii työelämän erityisasiantuntijana Monimuotoiset perheet -verkostossa, joka on kymmenen perhejärjestön yhteistyöverkosto. Järjestöjä yhdistää se, että kaikkien kohderyhmät poikkeavat jotenkin oletetusta perhemuodosta. 

Sirkku Pohja TEKin töissä

Sirkku Pohja

Sirkku Pohja työskentelee TEKissä työelämäasiantuntijana. Hän näkee työnsä tekniikan alan asiantuntijoiden työelämän kehittäjänä, koskien myös yksityisen sektorin korkeasti koulutettuja palkansaajia yleisemmin. Johtavina teemoina ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja työturvallisuus. 

Tuokiot ovat TEKin asiantuntijoiden pitämiä webinaareja, joissa perehdytään napakasti yhteen ajankohtaiseen asiaan kerrallaan. Tuokioiden aikana asiantuntijamme vastaavat myös aiheeseen liittyviin kysymyksiin.