Henkivakuutus

Henkivakuutus Kalevalta

Kalevan henkivakuutusedun hyödyntäneet tekkiläiset ovat säästäneet keskimäärin 502 euroa vuodessa.

Jos sinulla on puoliso tai lapsia, sinulla pitäisi ehdottomasti olla henkivakuutus. Jos sinulla on lainaa, henkivakuutus on vieläkin tärkeämpi. Miksi? Henkivakuutus on vakuutus, joka maksaa sovitun korvaussumman, jos vakuutettu henkilö kuolee.

Liiton jäsenenä sinä sekä puolisosi olette oikeutetut hankkimaan Vakuutusyhtiö Kalevan myöntämän henkivakuutuksen liiton sinulle neuvottelemalla 65,1 % alennuksella. Jo edun hyödyntäneet tekkiläiset säästävät keskimäärin 502 euroa henkivakuutuksen hinnassa vuosittain.

Kaleva

Esimerkiksi 30-vuotiaalle 100.000 €:n korvaussummalla otettu turva maksaa vain 6,10 € kuukaudessa. Voit valita yksilöturvat itsellesi ja puolisollesi tai vieläkin edullisemman yhteisen pariturvan. Riittää, että toinen teistä on jäsen.

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia.

Laske henkivakuutuksesi hinta ja osta omasi täällä tai alla olevan laskurin kautta.

Henkivakuutuksen korvaussumman haarukoimiseksi on olemassa yksinkertainen laskusääntö: yhteiset lainat ja tulot ovat hyvä lähtökohta sopivan suuruisen turvan valitsemiseen. Suositeltu lisäys korvaussummaan on 20 000 € lasta kohden. Tällä summalla jäljelle jäänyt puoliso pystyy rahoittamaan perheen nykyisen elämäntyylin, mikä antaa aikaa varautua tulevaan.

image with text

Lapsen ja aikuisen tapaturmavakuutukset

Sinä ja perheesi olette oikeutetut hyödyntämään Kalevan myöntämiä tapaturmavakuutuksia. Lapsen Primus -tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti.

  • Edullinen Vain noin 3 euroa kuukaudessa.
  • Voimassa 24/7 kaikkialla maailmassa
  • Ei omavastuuta

Primus - tapaturmavakuutus aikuiselle on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat valita tapaturmaturvasi oman elämäntilanteesi mukaan. Vakuutusta varten sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja se on heti voimassa. Turvat ovat voimassa sekä työssä, että vapaa-ajalla. Laske hinta tapaturmavakuutukselle

Jäsenetuudet lakkaavat meneillään olevan vakuutuskauden lopussa, jos eroat TEKistä.

*Henkivakuutuksen hintavertailu, Innolink 11/2020. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Vertaile vakuutusten hintoja: TEKin yhteistyökumppaneina toimivat vakuutusyhtiöt eivät välttämättä kaikissa jäsenten elämäntilanteissa tarjoa edullisimpia vakuutuksia. TEKin jäsenyys tuo kuitenkin tuntuvia alennuksia useimmille jäsenille. Suosittelemme eri yhtiöiden vertailua ennen vakuutuksen ottamista. Sinulle edullisin yhtiö riippuu elämäntilanteestasi ja  vakuutustarpeestasi.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.