Jäsenetulehdet

TEK-lehden ja Alma Talentin ammattilehtien avulla pidät yllä ammattitaitoasi.

TEK tarjoaa Suomessa ja Pohjoismaissa asuville täysjäsenilleen jäsenetuna TEK-lehden ja kaksi valinnaista Alma Talentin ammattilehteä digi- tai paperiversiona.

Halutessasi tilata valitsemistasi lehdistä myös toisen version (samasta lehdestä digi + paperi), on se mahdollista lisämaksusta; Talouselämä-lehti 39 € / v ja muut lehdet hintaan 18 € /v.

Pohjoismaiden ulkopuolelle Alma Talentin lehdet voi halutessaan tilata digilehtipakettina 69 €/v (5,75 €/kk), joka sisältää kaksi Alma Talentin vapaavalintaista lehteä. Lehdet voi tilata paperisina kotimaan osoitteeseen, jolloin hinnat ovat Talouselämä-lehti kotimaahan 39 €/v ja muut lehdet hintaan 18 €/v. 

Eläkeläisjäsenenä saat kaksi Alma Talentin ammattilehteä joko paperisena tai digitaalisena versiona maksaessasi varsinaisen eläkeläisjäsenen jäsenmaksun lisäksi lehtimaksun 69 €/v (5,75 €/kk). Eläkeläisjäsen voi halutessaan tilata valitsemistaan lehdistä myös toisen version (samasta lehdestä digi + paperi) lisämaksusta; Talouselämä-lehti 39 €/v ja muut lehdet hintaan 18 €/v (laskutetaan siis em. 69 euron lisäksi).

RIL-TEK-, SAFA-TEK-, TFiF-TEK- sekä Ornamo-TEK-yhteisjäsenet saavat jäsenlehdet pääliittonsa kautta.

OAJ-TEK-yhteisjäsenet saavat yhden omavalintaisen Alma Talentin lehden TEKin kautta.

Ammattilehdet

Haluamasi ammattilehdet voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tekniikka&Talous
  • Talouselämä
  • Fakta (vain paperiversio)
  • Mikrobitti
  • Tietoviikko
  • Arvopaperi

Uuden jäsenen sekä vastavalmistuneiden lehdet ovat oletusarvoisesti Tekniikka&Talous ja Talouselämä digiversiona, mutta voit halutessasi vaihtaa paperilehtiin tai muihin lehtiin.

Voit tilata lehdet tai tehdä muutoksia tilauksiisi omissa jäsentiedoissasi oma.tek.fi tai ilmoittamalla muutoksesta TEKin jäsenpalveluun (09 2291 2291,  jasenpalvelu(ät)tek.fi (subject: Osoitteenmuutos) ).

HUOM! Jos oma.tek.fi ei lataudu, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti ja evästeet. Ongelman jatkuessa otathan yhteyttä webmaster(ät)tek.fi.

TEK-lehti ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa ja tarjoaa tietoa tekniikan alasta, työelämästä ja TEKin palveluista. TEK-lehti lähetetään postitse kaikille jäsenille.

Opiskelijajäsenten lehtietu

TEKin opiskelijajäsen voi jäsenetuna tilata TEK-lehden lisäksi maksutta digitaalisina versioina Tekniikka&Talouden sekä Talouselämän. Halutessasi voit myös tilata digilehden rinnalle saman lehden paperiversion edulliseen hintaan. Talouselämän lisätilaus maksaa 39 €/vja T&T:n 18 €/v. Voit tehdä lisätilauksen laittamalla viestiä: jasenpalvelu(ät)tek.fi.

TEK ja TFiF-TEK-opiskelijajäsenenä saat TEK-lehden ja Tekniikka&Talous- sekä Talouselämä -digilehdet.

Jos olet valmistunut kandiksi 12 kuukauden sisällä tarjoamme sinulle lahjaksi puolen vuoden jakson Tekniikka&Talous -printtilehteä. Tilaa se täältä.

RIL-TEK-opiskelijajäsenet saavat lehdet RIL:n kautta. Lue RIL-TEK -opiskelijajäsenten lehtiedusta RIL:n sivuilta.

Vaihda jäsenetulehtesi digitaaliseen palveluun näin:

1) Tilauksen saat voimaan  omien jäsentietojesi kautta tai olemalla yhteydessä jäsenpalveluun.

2) Tunnukset ja ohjeet digilehtien lukemiseen saat sähköpostiisi Alma Talentilta pienellä viiveellä.

Jos sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä Alma Talentin tilaajapalveluun: tilaajapalvelu(ät)almatalent.fi.

Vaikka olisit jo vaihtanut paperilehtesi digitaalisiksi, saa silti vielä jonkin aikaa myös paperilehden ennen kuin sen jakelu päättyy.

 

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.