Jäsenetulehdet

TEK-lehden ja Alma Talentin ammattilehtien avulla pidät yllä ammattitaitoasi.

TEK tarjoaa täysjäsenille jäsenetuna TEK-lehden ja kaksi valinnaista Alma Talentin ammattilehteä paperi- tai digiversiona. Opiskelijajäsenenä saat TEK-lehden ja Tekniikka&Talous- sekä Talouselämä -digilehdet. 

Eläkeläisjäsenenä saat kaksi Alma Talentin ammattilehteä joko paperisena tai digitaalisena versiona maksaessasi varsinaisen eläkeläisjäsenen jäsenmaksun lisäksi lehtimaksun 69 €/v (5,75 €/kk).

TEK-lehti ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa ja tarjoaa tietoa tekniikan alasta, työelämästä ja TEKin palveluista. TEK-lehti lähetetään postitse kaikille jäsenille.

Ammattilehdet

Haluamasi ammattilehdet voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tekniikka&Talous
  • Talouselämä
  • Fakta
  • Markkinointi&Mainonta
  • Metallitekniikka
  • Mikrobitti
  • Tietoviikko
  • Arvopaperi
  • Tekniikan historia

Uuden jäsenen lehdet ovat oletusarvoisesti Tekniikka&Talous ja Talouselämä printtiversiona.

Voit tehdä osoitteenmuutoksen omissa jäsentiedoissasi oma.tek.fi tai ilmoittamalla muutoksesta jäsenrekisteriin (jasenrekisteri(ät)tek.fi (subject: Osoitteenmuutos) ).

 

Opiskelijajäsenten lehtietu

TEKin opiskelijajäsen voi jäsenetuna tilata TEK-lehden lisäksi digitaalisina versioina Tekniikka&Talouden sekä Talouselämän Alma Talentin Summa-palvelusta. Halutessasi voit myös tilata digilehden rinnalle saman lehden paperiversion edulliseen hintaan. Talouselämän lisäpaperitilaus maksaa 39 €/vuosikerta ja T&T:n 18 €/vuosikerta. Voit tehdä lisätilauksen laittamalla viestiä jäsenrekisteriin: jasenrekisteri(ät)tek.fi.

Jos olet valmistunut kandiksi 12 kuukauden sisällä tarjoamme sinulle lahjaksi puolen vuoden jakson Tekniikka&Talous -printtilehteä. Tilaa se täältä.

Lue RIL-TEK -opiskelijajäsenten lehtiedusta RIL:n sivuilta.

 

Vaihda jäsenetulehtesi digitaaliseen Summa-palveluun näin:

1) Summa-tilauksen saat voimaan tilaamalla digilehdet omien jäsentietojesi kautta tai olemalla yhteydessä jäsenrekisteriin.

2) Jos sinulla on ongelmia Summaan kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä suoraan Alma Talentin tilaajapalveluun: verkkopalvelut(ät)almatalent.fi.

4) Vaikka olisit jo vaihtanut paperilehtesi Summaan, saatat saada paperilehden jonkin aikaa päällekkäin. 

5) Summaan kirjaudutaan osoitteessa summa.almatalent.fi