Jäsenetulehdet

TEK-lehden ja Alma Talentin ammattilehtien avulla pidät yllä ammattitaitoasi.

TEK tarjoaa Suomessa ja Pohjoismaissa asuville täysjäsenilleen jäsenetuna TEK-lehden ja kaksi valinnaista Alma Talentin ammattilehteä paperi- tai digiversiona. Halutessasi tilata valitsemistasi lehdistä myös toisen version (samasta lehdestä digi + paperi), on se mahdollista lisämaksusta; Talouselämä-lehti 39 € / v ja muut lehdet hintaan 18 € /v.

Pohjoismaiden ulkopuolelle Alma Talentin lehdet voi halutessaan tilata digilehtipakettina 69 €/v (5,75 €/kk), joka sisältää kaksi Alma Talentin vapaavalintaista lehteä. Lehdet voi tilata paperisina kotimaan osoitteeseen, jolloin hinnat ovat Talouselämä-lehti kotimaahan 39 €/v ja muut lehdet hintaan 18 €/v. 

Eläkeläisjäsenenä saat kaksi Alma Talentin ammattilehteä joko paperisena tai digitaalisena versiona maksaessasi varsinaisen eläkeläisjäsenen jäsenmaksun lisäksi lehtimaksun 69 €/v (5,75 €/kk). Eläkeläisjäsen voi halutessaan tilata valitsemistaan lehdistä myös toisen version (samasta lehdestä digi + paperi) lisämaksusta; Talouselämä-lehti 39 €/v ja muut lehdet hintaan 18 €/v (laskutetaan siis em. 69 euron lisäksi).

RIL-TEK-, SAFA-TEK-, TFiF-TEK- sekä Ornamo-TEK-yhteisjäsenet saavat jäsenlehdet pääliittonsa kautta.

OAJ-TEK-yhteisjäsenet saavat yhden omavalintaisen Alma Talentin lehden TEKin kautta.

 

Ammattilehdet

Haluamasi ammattilehdet voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tekniikka&Talous
  • Talouselämä
  • Fakta
  • Markkinointi&Mainonta
  • Metallitekniikka
  • Mikrobitti
  • Tietoviikko
  • Arvopaperi
  • Tekniikan historia

Uuden jäsenen lehdet ovat oletusarvoisesti Tekniikka&Talous ja Talouselämä printtiversiona.

Voit tehdä osoitteenmuutoksen omissa jäsentiedoissasi oma.tek.fi tai ilmoittamalla muutoksesta jäsenrekisteriin (jasenrekisteri(ät)tek.fi (subject: Osoitteenmuutos) ).

TEK-lehti ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa ja tarjoaa tietoa tekniikan alasta, työelämästä ja TEKin palveluista. TEK-lehti lähetetään postitse kaikille jäsenille.

 

Opiskelijajäsenten lehtietu

TEKin opiskelijajäsen voi jäsenetuna tilata TEK-lehden lisäksi maksutta digitaalisina versioina Tekniikka&Talouden sekä Talouselämän. Halutessasi voit myös tilata digilehden rinnalle saman lehden paperiversion edulliseen hintaan. Talouselämän lisätilaus maksaa 39 €/vja T&T:n 18 €/v. Voit tehdä lisätilauksen laittamalla viestiä jäsenrekisteriin: jasenrekisteri(ät)tek.fi.

TEK ja TFiF-TEK-opiskelijajäsenenä saat TEK-lehden ja Tekniikka&Talous- sekä Talouselämä -digilehdet.

Jos olet valmistunut kandiksi 12 kuukauden sisällä tarjoamme sinulle lahjaksi puolen vuoden jakson Tekniikka&Talous -printtilehteä. Tilaa se täältä.

RIL-TEK-opiskelijajäsenet saavat lehdet RIL:n kautta. Lue RIL-TEK -opiskelijajäsenten lehtiedusta RIL:n sivuilta.

 

Vaihda jäsenetulehtesi digitaaliseen palveluun näin:

1) Tilauksen saat voimaan tilaamalla digilehdet omien jäsentietojesi kautta tai olemalla yhteydessä jäsenrekisteriin.

2) Jos sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä suoraan Alma Talentin tilaajapalveluun: verkkopalvelut(ät)almatalent.fi.

4) Vaikka olisit jo vaihtanut paperilehtesi digitaalisiksi, saatat saada paperilehden jonkin aikaa päällekkäin. 

5) Summaan kirjaudutaan osoitteessa summa.almatalent.fi