Suomen edullisin henkivakuutus

Henkivakuutusedun hyödyntäneet tekkiläiset ovat säästäneet keskimäärin 473 euroa vuodessa.

TEKin jäsenillä on mahdollisuus ottaa Suomen edullisin henkivakuutus* jopa 65,1 % normaalihintoja edullisemmin. Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat Primus-henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi tuntuvalla jäsenalennuksella.

Laske henkivakuutuksesi hinta helposti alla olevalla laskurilla tai osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi

Henkivakuutusedun hyödyntäneet tekkiläiset ovat säästäneet keskimäärin 473 euroa eurossa henkivakuutuksen hinnasta.

Jos käytät mobiililaitetta, käännä se vaakatasoon käyttäessäsi laskuria (responsiivinen laskuri työnalla)

 

 

*Henkivakuutuksen hintavertailu, Innolink 11/2020. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Lapsen ja aikuisen tapaturmavakuutukset

Sinä ja perheesi olette oikeutetut hyödyntämään Kalevan myöntämiä tapaturmavakuutuksia. Lapsen Primus -tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti.

  • Edullinen Vain noin 3 euroa kuukaudessa.
  • Voimassa 24/7 kaikkialla maailmassa
  • Ei omavastuuta

Primus - tapaturmavakuutus aikuiselle on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat valita tapaturmaturvasi oman elämäntilanteesi mukaan. Vakuutusta varten sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja se on heti voimassa. Turvat ovat voimassa sekä työssä, että vapaa-ajalla. Laske hinta tapaturmavakuutukselle.

Jäsenetuus lakkaa meneillään olevan vakuutuskauden lopussa, jos eroat TEKistä.

Vertaile vakuutusten hintoja: TEKin yhteistyökumppaneina toimivat vakuutusyhtiöt eivät välttämättä kaikissa jäsenten elämäntilanteissa tarjoa edullisimpia vakuutuksia. TEKin jäsenyys tuo kuitenkin tuntuvia alennuksia useimmille jäsenille. Suosittelemme eri yhtiöiden vertailua ennen vakuutuksen ottamista. Sinulle edullisin yhtiö riippuu elämäntilanteestasi ja  vakuutustarpeestasi.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.