Sisällöt avainsanalla: verkostoituminen

Verkostojen merkitys on korostunut entisestään työelämässä. Siksi TEK on jälleen mukana järjestämässä huippusuosittua TalentGo-tapahtumaa 14.9.
Uutinen | 27.8.2018
HelYEA on juuri sitä, mitä DI Elina Honkala toivoi. Tekkiläisten muodostama yhteisö tarjosi tuoreelle pääkaupunkilaiselle mahdollisuuden tutustua muihin alueella työskenteleviin tekniikan akateemisiin
Uutinen | 27.9.2018
Avainsanat:
Kymmenen miljoonaa euroa Business Finlandin jaettavissa olevista tukirahoista on suunnattava heti yhteiseen pohjoismaiseen TKI-toimintaan. "Malli löytyy Otaniemestä", TEKin Mikko Särelä kertoo.
Uutinen | 28.4.2020
Yliopistot ja muut korkeakoulut ovat todella vaikean valinnan edessä: järjestetäänkö ensi syksynä uusien opiskelijoiden perehdytystä ja opetusta fyysisesti vai tapahtuuko kaikki etänä?
Blogimerkintä | 28.5.2020
Avainsanat:
Iloinen henkilö
Valtiolla ja kunnissa toimii kasvava määrä paikallisyhdistyksiä. Löydä omasi tai perusta uusi!
Kahvila, ystävä, verkostot, työnhaku
Valtaosa työtehtävistä täytetään ilman avoimia hakuja. Erotu joukosta hakemalla myös piilossa olevia töitä!
Nainen, toimisto
Suorahaussa headhunter etsii täsmähakuna sopivaa osaajaa.
Nyt on käynnissä suorastaan uusi aalto tekniikan akateemisten ammatillista järjestäytymisessä.
Blogimerkintä | 28.11.2017
Avainsanat:
Verkostoituminen on helppoa. Otat mukaasi nipun käyntikortteja ja valitset tapahtuman, jonka aihe voisi kiinnostaa sinua, ja josta ajattelet, että siellä on potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Sitten menet vain keskustelemaan hyvin valmistellun hissipuheen kera. Se ei aina ole näin helppoa. Onneksi maailma on täynnä hyviä, valmiita verkostoja joihin voi sujahtaa sisään.
Blogimerkintä | 22.5.2015
Avainsanat:
Tekkiläiset pelaamassa biljardia
TEKin jäsenenä olet osa tekniikan alan osaajien yhteisöä. Tutustu muihin tekkiläisiin alueseurojen, kerhojen ja erilaisten yhdistysten toiminnassa – itsellesi mielekkään tekemisen parissa!