Läppäri, opiskelu, työnteko, mies
Muu

Yrittäjän sosiaaliturva

Mitä yrittäjän tulee tietää YEL-vakuutuksesta ja yrittäjän sosiaaliturvasta yleisesti? Tässä webinaarissa se selviää, tervetuloa mukaan! 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

01.06.2023

Aika

16:00-17:30

Paikka

Teams

Teemat

Yrittäjyys

Kieli

Suomi

Tässä Akavalaiset yrittäjät AKYn järjestämässä kaikille akavalaisten liittojen jäsenille avoimessa webinaarissa saat hyvän perustiedon yrittäjän YEL-vakuutuksesta ja sen vaikutuksesta muuhun sosiaaliturvaan. Asioista kertomassa Suomen Yrittäjien Työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén.

Lisätietoa yrittäjän työttömyysturvasta saat Yrittäjän työttömyysturva -webinaarissa 11.10.2023. Lyhyen tietoiskun pitää Yrittäjäkassan työttömyysturva-asiantuntija Teemu Ariluoma.

Tallenne on TEKin jäsenten katsottavissa ja se löytyy tästä, kun kirjaudut sivustolle (vahvalla tunnistautumisella). Jos et ole vielä jäsen, liity nyt!

Hellstén Harri

Harri Hellstén

Harri Hellstén on Suomen Yrittäjien Työmarkkina-asioiden päällikkö, jolla on pitkä kokemus sosiaaliturva-asioista. Harri oli myös toinen palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistämiseen liittyviin työttömyysturvan ongelmiin ratkaisuja etsineistä selvityshenkilöistä.