Tunnista ja sanoita osaamisesi
Itsenäinen valmennus

Tunnista ja sanoita osaamisesi (kevät 2024)

Tässä valmennuksessa opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Näistä taidoista on sinulle hyötyä niin urasuunnittelussa, työnhaun dokumenttien laatimisessa kuin työhaastattelutilanteissa. Mitä paremmin tunnet osaamisesi eri vivahteet, sitä varmemmin pystyt tarttumaan juuri sinua innostaviin uramahdollisuuksiin ja pukemaan osaamisesi sanoiksi myös muille. 

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

12.01-09.09.2024

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksessa tarkastelet omaa osaamistasi eri perspektiiveistä ja harjoittelet sen sanoittamista muille. Valmennuksen avulla ymmärrät paremmin mistä osaaminen muodostuu, tutkit osaamistasi myös muiden silmin ja pohdit tulevaisuudessa tarvittavaa osaamista. 

Valmennus koostuu monipuolisista sisällöistä kuten artikkeleista ja harjoituksista. Työskentely valmennuksessa on joustavaa ja itsenäistä - voit edetä juuri sinulle sopivina ajankohtina ja hyödyntää sinulle ja tilanteeseesi sopivia sisältöjä. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille.

Valmennuksen sisältö

Valmennus muodostuu seuraavista sisältöosioista:

  • Tunnista: Ensimmäisessä osiossa keskityt osaamisen tunnistamiseen ja tutkit oman osaamisesi eri puolia.
  • Peilaa: Toisessa osiossa tutustut siihen, millaisena osaajana muut näkevät sinut.
  • Visioi: Kolmannessa osiossa pohdit, millaisesta osaamisesta hyötyisit tulevaisuudessa.
  • Sanoita: Neljännessä osiossa pääset harjoittelemaan osaamisen sanoittamista.
  • Viesti: Viimeisessä osiossa viet valmennuksen oivallukset käytäntöön ja harjoittelet omasta osaamisesta viestimistä käytännön tilanteissa.

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2024 ja valmennus sulkeutuu 9.9.2024 johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024