nuoria ihmisiä pöydän ympärillä
Foorumi

TEKin johtajuusfoorumi 2023

Tervetuloa mukaan TEKin uuteen johtajuusfoorumiin, jossa tarkastellaan johtajuutta monesta näkökulmasta. Foorumi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut johtajuudesta ilmiönä, huolimatta siitä työskenteletkö johtaja-asemassa vai et. Johtajuusfoorumi toteutetaan yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa.  Foorumi on tarkoitettu TEKin täysjäsenille ja se on maksuton. 

 

Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2023

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

03.10-12.12.2023

Aika

17:00

Paikka

Zoom

Teemat

Johtaminen

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

481/1000

Webinaarin tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta.

Johtajuusfoorumi

Foorumi koostuu neljästä webinaarista, joiden kokonaisuus on rakennettu niin, että voit osallistua kaikkiin tai vain osaan, oman mielenkiintonsi ja omien tarpeidesi mukaan. Voit ilmoittautua mukaan webinaarehin koko syksyn ajan. Kaikista webinaareista tulee myös tallenne.

Foorumin webinaarien sarja alkaa itsensä johtamisella, jonka jälkeen osallistujat saavat eväitä kehittää omaa viestintäänsä ja vuorovaikutustaan erityisesti ketterässä toimintaympäristössä. Johtamiseen fokusoivissa webinaareissa tutustutaan sisäisen motivaation teorioihin ja sukelletaan inhimillisen johtamisen kiehtovaan maailmaan. Kunkin webinaarin kesto on 90 minuuttia, joista ensin 60 minuuttia luento-osuus, jonka jälkeen varataan 30 minuuttia kysymyksiin ja kommentteihin.

Valmennuksien teemat, sisällöt ja aikataulu

Johtajuusfoorumin valmentajina toimivat: 

Launonen Reima

Reima Launonen

Reima Launonen (VTM) on työhyvinvoinnin, itseohjautuvuuden ja sisäisen motivaation asiantuntija. Hänen valmennustensa suosio perustuu tieteellisen tiedon ja konkreettisten esimerkkien sujuvaan yhdistämiseen. Reima haluaa rakentaa työelämää, jossa ihmiset kokevat työnsä mielekkääksi ja pääsevät vaikuttamaan työtehtäviinsä. Reima valmistelee omaisuuksien oikeudenmukaiseen jakautumiseen liittyvää väitöskirjaa politiikan ja talouden tutkimuksen laitokselle Helsingin yliopistoon. Hänen uusin kirjansa ”Taistelu työstä – kohti inhimillistä työelämää” ilmestyi maaliskuussa 2021. 

Lue lisää
Kokko Tytti

Tytti Kokko

Tytti Kokko (KTM, Certified Business Coach®) on itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, valmentavaan johtamiseen ja vuorovaikutustaitoihin erikoistunut organisaatiokehittäjä. Tytti uskoo coachingin ja valmentavan otteen voimaan niin esihenkilötyössä kuin koko organisaation vuorovaikutuskulttuurissa. Hän tarjoaa valmennusten lisäksi tavoitteellista yksilö- ja ryhmä-coachingia johtajille, esihenkilöille ja työntekijöille. Tytti on toiminut usean vuoden ajan Filosofian Akatemian asiakkuusjohtajana sekä projektipäällikkönä suurissa organisaationkehityshankkeissa. Tätä kautta hänelle on kertynyt laaja ymmärrys eri alojen organisaatioiden kipupisteistä ja onnistumisen edellytyksistä matkalla kohti parempaa työkulttuuria ja johtamista.

Lue lisää

Lisätietoja valmennuksesta antavat: 

Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2023

Avainsanat: