Tehot irti LinkedInistä
Itsenäinen valmennus

Tehot irti LinkedInistä (kevät 2024)

Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennuksessa opit hyödyntämään LinkedIniä ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Saat ideoita LinkedInin tehokkaaseen käyttöön esimerkiksi verkostoitumista ja työnhakua varten. Valmennus sisältää käytännön vinkkejä videoiden ja tekstin muodossa kaikenlaisille LinkedInin käyttäjille. 

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

18.01-09.09.2024

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennuksesta saat apua toimivan LinkedIn-profiilin rakentamiseen ja oman osaamisesi esiin tuomiseen. Valmennus tarjoaa sinulle eväitä siihen, kuinka viestit ja verkostoidut LinkedInissä taitavasti ja miten voit hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. 

Valmennus sisältää käytännön vinkkejä videoiden ja tekstin muodossa sekä monipuolisia harjoituksia, joiden avulla voit edistää omaa toimintaasi ja työnhakuasi LinkedInissä. Voit edetä valmennuksessa itsenäisesti omassa tahdissasi ja valita sisällöistä ja harjoituksista sinulle hyödyllisimmät. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille.

Valmennuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu seuraavista sisällöistä:

  • LinkedInin perusasiat: osio esittelee LinkedInin perusteet ja sen eri käyttötarkoituksia.
  • Ammattimainen profiili: osiossa syvennytään toimivan profiilin luomiseen ja hakunäkyvyyden optimointiin.
  • LinkedIn työnhaussa: osiossa keskitytään siihen, miten LinkedIniä voi hyödyntää työnhaussa.
  • Viesti ja verkostoidu LinkedInissä: osiosta saat apua verkostossasi viestimiseen, osaamisesi näkyväksi tuomiseen ja kiinnostavien kontaktien huomion herättämiseen.
  • Linkkejä ja vinkkejä: osio sisältää hyödyllisiä lisämateriaaleja ja linkkejä.

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2024 ja valmennus sulkeutuu 9.9.2024 johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024