piilotyönhaku haltuun
Itsenäinen valmennus

Piilotyönhaku haltuun (kevät 2024)

Kaipaatko eväitä piilotyönhakuun? Tässä valmennuksessa opit mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja voi etsiä, kuinka olet itse työnantajien löydettävissä ja miten lähestyt kiinnostavia työnantajia. Pääset pohtimaan miten itse toteuttaisit piilotyönhakua ja mitkä ovat sinulle relevantteja tapoja ja kanavia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

26.01-09.09.2024

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Piilotyönhaku haltuun -verkkovalmennus auttaa sinua havaitsemaan monipuolisia piilotyönhaun mahdollisuuksia.  Ymmärrät paremmin mitä piilotyöpaikat ovat ja millaisia piilotyönhaun kanavia voit hyödyntää. Lisäksi opit mikä kiinnittää rekrytoijan huomion sekä vahvistat läsnäoloasi ja löydettävyyttäsi konkreettisten vinkkien avulla.

Valmennus koostuu monipuolisista sisällöistä kuten artikkeleista ja harjoituksista. Työskentely valmennuksessa on joustavaa ja itsenäistä - voit edetä juuri sinulle sopivina ajankohtina ja hyödyntää sinulle ja tilanteeseesi sopivia sisältöjä. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, joita kiinnostaa piilotyönhaun mahdollisuudet.

Valmennuksen sisältö

Valmennus muodostuu seuraavista sisältöosioista:

  • Huomaa mahdollisuudet: saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten havaitset erilaisia piilotyönhaun mahdollisuuksia sekä ideoita niiden tutkimisen ja tiedonkeruun tueksi.
  • Hyödynnä verkostojasi: tunnistat paremmin erilaisia mahdollisuuksia verkostojen rakentamiseen ja ylläpitämiseen.
  • Tule löydetyksi: opit, mikä kiinnittää rekrytoijan huomion ja vahvistat läsnäoloasi ja löydettävyyttäsi.
  • Tartu toimeen: osio kannustaa sinua tarttumaan konkreettisesti toimeen ja saat vinkkejä avoimeen hakemukseen sekä työnhakukampanjaan.

 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2024 ja valmennus sulkeutuu 9.9.2024 johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024