äiti, isä, vauva, perhe
Foorumi

PerheTEKoja-foorumi: Varikkokäynti lapsiarjen sankareille – Vinkit ruuhkavuosiin

Tervetuloa PerheTEKoja-foorumin toiseen tapaamiseen: Varikkokäynti lapsiarjen sankareille – Vinkit ruuhkavuosiin! Aamuluento pidetään Zoom-webinaarina ja mukaan ovat tervetulleita kaikki TEKin jäsenet, joita aihe kiinnostaa. Tervetuloa linjoille!

 

Ilmoittautuminen päättyy 02.09.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

03.09.2024

Aika

08:30-09:30

Paikka

Zoom

Teemat

Kulttuuri ja yhteisöllisyys

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

18/150

Kaipaatko syvempää ymmärrystä siitä, miten voit luoda tasapainoisen ja mielekkään lapsiperhearjen? Tule mukaan aamuluennolle, jossa kuulet arvokkaita näkökulmia ja käytännön vinkkejä omannäköisen arjen rakentamiseen. 

Aloitamme aamun hyvinvointivalmentaja, Miia Huitin, inspiroivalla tarinalla.  

Tilaisuudessa saat konkreettisia vinkkejä ja strategioita, jotka auttavat sinua hallitsemaan aikaa ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi. Luennolla on myös mahdollisuus kysyä ja jakaa omia ajatuksia lapsiperhearjesta. 

Huitti Miia

Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän on koulutukseltaan KTM,  pääaineena johtaminen. Hän on myös humanististen tieteiden kandidaatti pääaineena germaaninen filologia. Miia  on työskennellyt aiemmin liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina ja head hunterina.  Pitkään jatkuneet vaativasta työstä aiheutunut stressi, suorituspaineet ja perhe-elämän haasteet johtivat loppuun palamiseen ja tarpeeseen hoitaa itseään säännöllisesti ja johdonmukaisesti. Hän hyppäsi pois uraputkestaan ja päätti keskittyä hyvinvointiin ja stressinhallintaan.


 

Ilmoittautuminen päättyy 02.09.2024