ihmiset, post it laput
Teemailta

Paula Kilpinen: Inhimillinen ja vaikuttava johtaminen

Tervetuloa teemailtaan kuulemaan kokeneen johdon neuvonantajan ja yritysvalmentajan Paula Kilpisen puheenvuoroa inhimillisestä ja vaikuttavasta johtajuudesta. Teemailta pidetään vain etänä. Tervetuloa linjoille kaikki TEKin jäsenet! 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

07.03.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Johtaminen

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Miten sytyttää ihmisten tahto, kyky, osallisuus ja toimijuus kohti yhteistä päämäärää? 

Paula tarjoilee konkreettisen työkalupakin inhimilliseen ja vaikuttavaan johtamiseen. Inhimillisessä johtamisessa viestinnän ja esitysten rinnalle nousevat kohtaamiset ja dialogit. Arvostus, empatia ja uteliaisuus korvaa asiantuntijuuden. Ihmiset eivät kaipaa sankarijohtajaa, vaan aitoa ihmistä.

Kilpinen Paula

Paula Kilpinen

Paula Kilpinen (KTT) on johdon neuvonantaja, yritysvalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimona on inhimillisempi työelämä. Hän on toiminut toimitusjohtajana, strategisena neuvonantajana, tutkijana ja yritysvalmentajana, ja on valmentanut kymmeniä yrityksiä ja satoja johtajia. Hän on kirjoittanut palkitun väitöskirjan, ja yhdeksi kevään 2023 puhutuimmista kirjoista nousseen teoksen Inhimillinen strategia. Paula on myös viiden pojan äiti, ja hänellä on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Hän innostaa rakentamaan itsensä näköistä työelämää ja kannustaa jatkuvaa oppimiseen ja uudistumiseen. Tällä hetkellä Paula työskentelee päätoimisesti toimitusjohtajana ja executive-coachina Henley Business School Finlandilla.

image with text

Johdon tärkein tehtävä ei ole luoda entistä parempaa strategiaa, vaan saada se vietyä arkeen, kohtaamisiin ja tunteisiin, sanoo Paula Kilpinen, jonka esikoiskirja Inhimillinen strategia julkaistiin 9.3.2022.

Inhimillinen strategia on inspiroiva opas, jonka avulla strategia tehdään ihmisläheiseksi ja viedään työyhteisön jokapäiväiseksi toiminnaksi. Se innostaa luomaan merkityksellisen strategian, joka saa ihmiset uudistumaan. Se auttaa johtamaan strategian kulmahuoneesta ihmisten osaamisiin ja tekoihin, mieliin ja sydämiin. Samalla se kertoo johtajana kasvamisesta ja antaa työkaluja inhimilliseen ja vaikuttavaan johtamiseen.

Sinulla on TEKin jäsenenä mahdollisuus hankkia kirja itsellesi 30 % alennuksella.  Alennuksen saat käyttöön, kun rekisteröidyt Alma Talentin palveluihin ja lisäät tiedon liiton jäsenyydestä omiin tietoihin.

Avainsanat: