Tuunia Keränen TEKin töissä
Tuokio

Palkkatuokio: Tutkittua tietoa palkoista 26.3.2024

Tervetuloa palkkatuokioon kuulemaan, kun TEKin palkkatutkija Tuunia Keränen esittelee uuden työmarkkinatutkimuksen palkkatuloksia ja antaa muutaman vinkin mahdollisiin palkkaneuvotteluihin. 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

26.03.2024

Aika

08:30-09:30

Paikka

Teams-webinaari

Teemat

Palkka ja talous

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Milloin viimeksi olet neuvotellut palkastasi? Oletko tutustunut TEKin Palkkanosturiin?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus kuulla TEKin asiantuntijalta uusimman työmarkkinatutkimuksen tulokset sekä esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Otamme kysymykset mahdollisuuksien mukaan huomioon jo esityksessä. 

TEKillä on parhaat tiedot diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja muiden tekkiläisten palkoista. Palkkatiedoista on hyötyä esimerkiksi silloin, kun olet vaihtamassa työpaikkaa, siirtymässä uusiin tehtäviin tai haluat muuten tarkistaa palkkatasosi.

Keränen Tuunia

Tuunia Keränen

Tuunia Keränen toimii TEKissä palkkatutkijana. Hän tutkii tekkiläisten palkkoja ja muita työelämän muuttujia sekä antaa henkilökohtaista palkkaneuvontaa.

TEKin tuokiot ovat lyhyitä webinaareja, joissa sukelletaan yhteen aiheeseen kerrallaan meidän asiantuntijoidemme avulla. Tilaisuuden lopuksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä aiheeseen liittyen.