Kaksi henkilöä keskustelee neuvotteluhuoneessa
Itsenäinen valmennus

Onnistu työhaastattelussa (kevät 2024)

Haetko uusia uramahdollisuuksia? Onko toiveissasi päästä työhaastatteluun? Tämä valmennus antaa sinulle avaimet onnistua työhaastattelussa. Valmennuksesta saat kokonaisvaltaisen käsityksen haastatteluprosessista ja konkreettisia vinkkejä prosessin eri vaiheisiin. Opit myös ymmärtämään työnantajan näkökulman haastattelussa. 

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

17.01-09.09.2024

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Onnistu työhaastattelussa -verkkovalmennus auttaa sinua työhaastatteluun valmistautumisessa. Opit tekemään huolellisen taustatyön ja vakuuttamaan haastattelijan vastauksillasi erilaisissa haastattelutilanteissa.

Valmennus sisältää hyödyllistä tietoa ja monipuolisia harjoituksia, joita voi hyödyntää niin ensimmäiseen työhaastatteluunsa valmistautuva kuin jo useissa työhaastatteluissa käynyt kokeneempi haastateltava. Työskentely valmennuksessa on joustavaa ja itsenäistä - voit edetä juuri sinulle sopivina ajankohtina ja hyödyntää sinulle ja tilanteeseesi sopivia sisältöjä. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille.

Valmennuksen sisältö

Valmennus muodostuu seuraavista sisältöosioista:

  • Haastattelutilanne haltuun: Tutustu erityyppisiin haastattelutilanteisiin ja erilaisiin haastattelumuotoihin ja poimi mukaasi onnistuneen haastattelun elementit.
  • Tärkeä taustatyö: Valmistautuminen on avain onnistumiseen työhaastattelussa. Tämä sisältöosio keskittyy tiedonkeruun merkitykseen valmistautumisessa, oman viestin kirkastamiseen, omien kysymysten valmistelemiseen sekä jännityksen hallintaan.
  • Vakuuta vastauksillasi: Tässä osiossa autamme sinua vakuuttamaan haastattelijan vastauksillasi. Osiosta saat vinkkiä siihen, mitä sinulta mahdollisesti tullaan haastattelussa kysymään ja auttaa vastauksiesi suunnittelemisessa ja harjoittelemisessa.
  • Fiksusti finaaliin: Tämä osio kannustaa sinua jatkamaan hyvää tahtia vielä itse haastattelutilanteen jälkeen. Osiossa käsitellään haastattelun jälkihoitoa ja haastattelun jälkeen huomioitavia seikkoja. 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2024 ja valmennus sulkeutuu 9.9.2024 johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024