Mielitkö maailmalle
Itsenäinen valmennus

Mielitkö maailmalle? (kevät 2024)

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Kiinnostaako kansainvälinen kokemus? Mielitkö maailmalle -verkkovalmennuksesta saat eväitä ulkomaan työnhakuun ja ulkomailla työskentelyyn. Valmennuksesta on hyötyä niin työtä etsiville kuin ulkomaille lähetettäville työntekijöille. Valmennusmateriaali tukee myös sinua, joka vasta alat pohtia ajatusta ulkomailla työskentelystä.

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

12.01-09.09.2024

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Mielitkö maailmalle? -valmennuksessa opit, mitä kannattaa huomioida, jos olet lähdössä pidemmäksi aikaa ulkomaille tai jos haluat tulevaisuudessa kokemusta ulkomailla työskentelystä. Saat runsaasti konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelystä kuin työnhausta.

Valmennus sisältää monipuolisia tietolähteitä sekä aktivoivia harjoituksia, jotka tukevat omaa pohdintaasi ja suunnitelmaasi. Työskentely valmennuksessa on joustavaa ja itsenäistä - voit edetä juuri sinulle sopivina ajankohtina ja hyödyntää sinulle ja tilanteeseesi sopivia sisältöjä. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille.

Valmennuksen sisältö

Valmennus rakentuu seuraavista sisältöosioista:

  1. Kerää tietoa: saat työkaluja oman päämäärän ja tavoitteen kirkastamiseen sekä vinkkejä miten voit tutkia ja kerätä tietoa ulkomaantyönhakuasi varten eri kanavista.
  2. Tutki mahdollisuuksia: löydät monipuolisia tietolähteitä työskentelymahdollisuuksista ulkomailla.
  3. Tartu työnhakuun: saat vinkkejä kansainväliseen työnhakuun sekä työkaluja CV:n ja hakemuksen tekemiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen.
  4. Valmistaudu lähtöön: varmista sujuva lähtö perehtymällä ajoissa työskentelyyn, asumiseen, sosiaaliturvaan, verotukseen sekä työ- ja oleskelulupiin liittyviin asioihin. 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2024 ja valmennus sulkeutuu 9.9.2024. Tähän asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024