kanootti vedessä
Teemailta

Jari Saario: Sisulla ja rohkeudella kohti tavoitteita

Mistä löytää rohkeus lähteä toteuttamaan suurta tavoitetta? Miten pitää pää kylmänä ja tavoite kirkkaana ääriolosuhteissa? Entä miten kerta toisensa jälkeen ylitetään eteen tulevat esteet? 

Tervetuloa TEKin teemailtaan kuulemaan Atlantin yli ja takaisin soutaneen Jari ”Jallu” Saarion vastauksia näihin kysymyksiin.  

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

29.02.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Itsensä haastamista rakastava Jallu asetti itselleen äärimmäisen tavoitteen: soutaa yli Atlantin ja takaisin – ja loi matkastaan yhden puhutuimmista someilmiöistä, jota ihmiset ja media globaalisti seurasi tarkasti.

Jari on karismaattinen ja sanavalmis puhuja, jonka puheenvuoro tuo esiin todellisen suomalaisen sisun. Hänen puheensa on täynnä positiivista energiaa ja innostusta. Hän rohkaisee sinua kulkemaan määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Jallu Saario ei pelkää jakaa omia haasteitaan ja vastoinkäymisiään. Hän yhdistää voimakkaan sanoman, sydämellisen lähestymistavan ja vahvan yhteyden sinuun, tehden puheesta unohtumattoman elämyksen.

Jarin tarina on oivalluttavaa ja tärkeää kuultavaa tiimeille ja työyhteisöille, jotka tähtäävät täysillä uusiin tavoitteisiin, valmistautuvat uusiin kausiin ja haluavat saada aikaan motivoitumista ja uskoa omiin päämääriin.

Ohjelma:
16:50  Striimi avautuu
17:00 Teemaillan avaus
17:05 Keynote: Sisulla ja rohkeudella kohti tavoitteita, Jari Saario
18:05 Q&A -osio
18:30 Teemailta päättyy

Saario Jari

Jari Saario

Jari ”Jallu” Saario on suomalainen soutaja, joka souti Atlantin yli ja takaisin. Saario lähti ensimmäiselle ylitykselle 23. tammikuuta 2023 Gran Canarialta ja saapui 28. maaliskuuta Karibianmerellä sijaitsevalle Antigualle. Kotimatkalle hän lähti kesäkuun loppupuolella Kanadasta ja päätti urakkansa Saksan Cuxhaveniin 10.10.2023. Jallun oli alunperin tarkoitus soutaa Suomeen asti, mutta useiden viivästyksien vuoksi hän teki rationaalisen ratkaisun ja pysäytti matkansa Saksaan. Tämä ilmiöksi noussut matka on tavoittanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Viimeisenä retkenään alkuvuodesta 2024 hän valloitti Kilimantjaron (5895m) 95 tunnissa! 

Avainsanat: