ihmisiä pöydän äärellä
Teemailta

Jaakko Sahimaa: Ammatillinen itsetuntemus ja merkityksellinen työ

Tässä teemaillassa organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa puhuu ammatillisen itsetuntemuksen merkityksestä. Mitä ammatillinen itsetuntemus on ja miten sitä voi kehittää?  Tule kuulemaan, miten ammatillinen itsetuntemus voi auttaa sinua löytämään itsellesi merkityksellisen työn. 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

04.04.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Zoom-webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Ikuinen koeaika – tutustu 12 eri alaan Jaakko Sahimaan kanssa!

Ikuinen koeaika -dokumenttielokuva pohjautuu Sahimaan ja Duunitorin toteuttamaan ainutlaatuiseen tutkimusmatkaan, jonka aikana Sahimaa teki 12 kuukauden aikana 12 erilaista työtä 12 eri toimialalla tarkastellen sitä mikä tekee työstä mielekästä, merkityksellistä ja motivoivaa sitä tekeville ihmisille. Tämän tutkimusmatkan kautta dokumentti käsittelee suomalaisen työelämän tilaa, työn merkityksellisyyttä sekä ammatillisen itsetuntemuksen tärkeyttä oman paikkansa löytämisessä työelämässä.

Katso elokuva täältä

TEK on osallistunut yhteistyökumppanina elokuvan toteuttamiseen.

Mitä ammatillinen itsetuntemus on ja miten sitä voi kehittää? 
Jaakko Sahimaa esittelee kehittämänsä ammatillisen itsetuntemuksen mallin ja 12 kysymyksen kaavan, jotka auttavat löytämään merkityksellisen työn ja oman paikan työelämässä. Hän on juuri julkaissut "Ikuinen Koeaika" -kirjan, jossa hän jakaa kokemuksiaan 12 kuukauden mittaiselta #Koeaika-tutkimusmatkaltaan. Hän tutustui eri työpaikkoihin ja toimialoihin ja selvitti, mikä tekee työstä mielekästä ja merkityksellistä. 

Tutkimusmatkallaan hän vakuuttui ammatillisen itsetuntemuksen tärkeydestä ja pyrkii nyt auttamaan työntekijöitä löytämään merkityksellisen työn ja kehittämään ammatillista itsetuntemustaan.

Ohjelma:
16:50  Webinaari-alusta avautuu
17:00 Teemaillan avaus
17:05 Keynote: Ammatillinen itsetuntemus ja merkityksellinen työ, Jaakko Sahimaa
18: 05 Q&A - osio
18:30 Teemailta päättyy

Tule kuulemaan, miten ammatillinen itsetuntemus voi auttaa sinua löytämään itsellesi merkityksellisen työn!

Sahimaa Jaakko

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on organisaatiopsykologi, yrittäjä ja työelämän tutkimusmatkailija. Hänen missionsa on tehdä suomalaisesta (työ)elämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää. Tätä missiota hän edistää kolmella rintamalla: akateemisen tutkimuksen, arjen valmennus- ja konsultointityön 
sekä mediavaikuttamisen kautta. 

Avainsanat: