Hyppönen Henri
Teemailta

Henkka Hyppönen: Tulevaisuuden metataidot

Tervetuloa TEKin teemailtaan kuulemaan luovan johtajan ja globaalin innovaattorin Henri ”Henkka” Hyppösen puheenvuoroa siitä, mitä merkitsee olla ihminen tekoälyn ja metaversen aikakaudella. Helsingissä (Epicenter, Mikonkatu 9) tapahtuman juontajana toimii suositun Futucast Podcastin vetäjä Isak Rautio

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

20.03.2024

Aika

17:00-20:00

Paikka

Paikan päällä, Striimi & Epicenter

Näytä kartalla ›

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Puheenvuoro käsittelee tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja. Henri avaa ikkunan siihen, mitä merkitsee olla ihminen tekoälyn ja metaversen aikakaudella. Saat illan aikana konkreettisia näkökulmia ja käytännön neuvoja, jotka ovat peräisin hänen tietokirjoistaan ja yli vuosikymmenen kokemuksestaan alalla. Näiden neuvojen avulla navigoit itsesi menestyksekkäästi murrosajassa sekä luot uutta kriittisen ajattelun ja luovan ongelmaratkaisukyvyn avulla. Epävarmuuteen voi vastata valitsemalla näkökulmansa tulevaisuuteen – ja rakentamalla itse omaa tulevaisuuttaan.

Puheenvuoro keskittyy tekoälyyn ja työn tulevaisuuden taitoihin yrityskulttuuriin tekoälyn mullistamassa ympäristössä unohtamatta luovuutta. Hän kutsuu meidät pohtimaan, mitä tarkoittaa olla johtaja, ammattilainen tai asiantuntija tekoälyn muokkaamassa työelämässä. Henrin puheessa pohditaan myös, miten voimme augmentoida itseämme tekoälyllä, miksi tekoäly ei korvaa yksilöä, mitä muutoksia tekoäly tuo mukanaan ja millaisia kyvykkyyksiä meidän ihmisten on kehitettävä. Hänen inspiroiva ja käytännönläheinen näkemyksensä avaavat silmämme tulevaisuuteen, jossa ihmisillä on enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan, ja koneet ovat älykkäämpiä kuin koskaan.

Illan ohjelma: 

klo 16.30 Ovet avautuvat, ilmoittautuminen

klo 17.00 Tervetuloa, juontaja Isak Rautio (striimi alkaa) 

klo 17.05 Keynote: Tulevaisuuden metataidot, Henri ”Henkka” Hyppönen

klo 18.00 Kysymykset (striimistä ja paikan päältä)

klo 18.40 Verkostoituminen alkaa

klo 19.45 Illan päätössanat

klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Henkan puheenvuoro kestää 1 h ja 30 min on varattu kysymyksille. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa ja keskustella illan teemasta. 

Hyppönen Henri

Henri "Henkka" Hyppönen

Henri Hyppönen on luova johtaja, globaali innovaattori ja sarjayrittäjä, joka on viettänyt vuosikymmenen tiiviissä yhteistyössä tekoälyn parissa. Henri on julkaissut viisi kirjaa. Viimeisin kertoo luovuuden tulevaisuudesta. Hänet on saanut tunnustusta työstään niin puhujana, mediassa kuin kirjojensa tiimoilta: Vuoden puhuja (Suomi, 2013), Suomen paras komediaesitys (2014, 2015), tiedekommunikaatiopalkinto (2015) ja Vuoden radioisäntä (2000). Henri on haastatellut poliittisia ja liike -elämän johtajia, taiteilijoita ja luovia neroja, kuten Arnold Schwarzenegger, Ed Catmull, Jack Welch ja Will Smith ymmärtääkseen heidän tärkeimmät opetuksensa liiketoiminnassa ja elämässä. 

Rautio Isak

Isak Rautio, juontaja

Isak Rautio tunnetaan Futucast-podcastin juontajana. Nuoresta iästään huolimatta hän on kokenut, ihmisläheinen ja yleissivistynyt keskustelija, fasilitoija ja haastattelija. Sen lisäksi hänellä on varma ja luonteva ote myös lavalla juontajana toimiessaan. Isakilla on mm. viiden vuoden kokemus stand up -koomikkona, joten mikki ja lava ovat tuttuja asioita. Isak on myös juontanut lukuisia yritystapahtumia, radio-ohjelmia ja muita yleisötilaisuuksia.

Striimistudiot paikkakunnittain

Avainsanat: