CV kuntoon
Itsenäinen valmennus

CV kuntoon

Onko CV:n päivitys sinulle ajankohtaista? Tämä valmennus auttaa sinua hiomaan CV:si mahdollisimman edustavaan kuntoon ja tuomaan esiin räätälöidysti tärkeimmät osaamisesi. Valmennuksen avulla voit tehdä CV:n hienosäätöä tai isompaa remonttia. Valmennus antaa eväitä taustatyöhön ja oman suunnan pohdintaan ennen CV:n kirjoittamiseen ryhtymistä. Lisäksi saat konkreettisia vinkkejä CV:n rakentamiseen.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

13.05.2024-13.01.2025

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

CV kuntoon -verkkovalmennus on tarkoitettu CV:n työstämisen tueksi. Valmennuksen alussa teet taustatyötä ja pohdit muun muassa tavoittelemaasi suuntaa. Tämän jälkeen valmennus etenee CV:n rakentamiseen ja saat vinkkejä muun muassa siihen miten omaa osaamista ja aikaansaannoksia kannattaa tuoda esiin sekä konkreettisia esimerkkejä CV:n eri osioihin.

Työskentely valmennuksessa on joustavaa ja itsenäistä. Voit edetä juuri sinulle sopivina ajankohtina ja hyödyntää tilanteeseesi sopivia sisältöjä. Parhaan hyödyn valmennuksesta saat irti työstämällä samalla omaa CV:täsi ja soveltamalla sisältöä käytäntöön. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, joille CV:n päivitys tai rakentaminen on ajankohtaista.

Valmennuksen sisältö

Valmennus muodostuu seuraavista sisältöosioista:

  • Taustatyö

Tässä osiossa teet pohjatyötä ja itsereflektiota ennen CV:n rakentamista. Tämän osion läpikäytyäsi sinun on helpompi tarttua toimeen ja luoda juuri sinun tavoitettasi vastaava CV, josta relevantti osaamisesi tulee esiin.

  • CV:n rakentaminen

Tässä osiossa saat konkreettisia vinkkejä CV:n tekemiseen ja sen rakenteeseen. Osio tukee sinua CV:n pääasiallisen tarkoituksen toteuttamisessa eli auttaa sinua esittelemään mahdollisimman selkeästi keskeisin osaamisesi.

  • Lisämateriaali

Tästä osiota löydät konkreettisia esimerkkejä CV:n ei osioihin, räätälöityjä vinkkejä erityyppisiä hakuja varten ja valikoiman linkkejä, joista saat muun muassa ideoita erilaisiin tapoihin rakentaa CV.

 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.12.2024 ja valmennus sulkeutuu 13.1.2025 johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024

Avainsanat: