mies ja nainen tutkii papereita
Itsenäinen valmennus

Alustatalouden perusteet (1.1.-30.6.2024)

Työelämä monimuotoistuu ja tulevaisuudessa töitä tehdään yhä enemmän sekä palkansaaja- että yrittäjärooleissa joko vuorotellen tai samanaikaisesti.  Tämä itsenäisesti suoritettava valmennus auttaa ymmärtämään tätä kokonaisuutta.  

Ilmoittautuminen päättyy 28.06.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

20.12.2023-30.06.2024

Aika

09:00

Teemat

Yrittäjyys

Kieli

Suomi

Työelämä monimuotoistuu ja tulevaisuudessa töitä tehdään yhä enemmän sekä palkansaaja- että yrittäjärooleissa joko vuorotellen tai samanaikaisesti. Alustoilla tulee olemaan kasvava merkitys tässä muutoksessa ja tulevaisuuden työelämässä. Tämä itsenäisesti suoritettava valmennus auttaa ymmärtämään tätä kokonaisuutta. Valmennuksessa käydään läpi alustatalouden perusasioita ja eri muotoja. Erityisesti keskitytään osaamisalustojen ja freelancer-alustojen toimintaan, joiden uskomme tarjoavan tekkiläisille muita muotoja enemmän ansaintamahdollisuuksia. Valmennus perustuu pitkälti Antti Sekin kirjoittamaan kirjaan Alustatalousyrittäjyys - opas sivutuloista kiinnostuneille.

Valmennuksessa on 6 osaa:

  1. Alustatalouden monimuotoisuus
  2. Osaamisalustat
    • verkko-oppiminen
    • kielenopetusalustat
    • tutor- ja neuvonta-alustat
    • julkaisualustat
  3. Freelancer-alustat
  4. Somevaikuttaja
  5. API
  6. Ostamisen polut

Antti Sekki on myös toinen valmennuksen kouluttajista yhdessä Otto Härkösen kanssa.

Antti Sekki katsoo kameraan

Antti Sekki

Antti Sekki on tuotantotalouden DI (2003) ja Tekniikan Tohtori (2007). Tämän lisäksi hän on hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden (2017). Ensimmäisen oman yrityksen hän perusti vuonna 1999, jonka jälkeen hänellä on ollut erilaisia rooleja monissa eri pk-yrityksissä. 

Härkönen Otto

Otto Härkönen

Otto Härkönen koulutukseltaan DI.  Hän työskentelee konsulttina ja yrittäjänä. Otto on toiminut useassa yrityshautomossa ja elinkeinoyhtiössä niin asiantuntijatehtävissä kuin toimitusjohtajanakin.

Ilmoittautuminen päättyy 28.06.2024

Avainsanat: