nainen, mies, tutkivat, hermostoja
Teemailta

Airikka Nurmela: Ymmärrä hermostoasi - vahvista luovuutta ja hyvinvointia

Autonominen hermosto vaikuttaa ajatteluumme, tunteisiimme ja fyysisiin oireisiimme. Monet kärsivät hermoston kroonisesti selviytymisen tilasta, mikä heikentää hyvinvointia. Teemaillassa opit, miten ymmärtää ja vahvistaa hermostoasi, jotta luovuus ja hyvinvointi voivat kukoistaa. Teemailta striimataan ProspectumaLive alustalle ja saat linkin  ilmoittautumisen yhteydessä.  Tervetuloa linjoille!

 

Ilmoittautuminen päättyy 05.11.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

05.11.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Autonomisen hermoston vaikutuksesta toimintamme on lisääntynyt valtavasti viime vuosina. Monien länsimaisten ihmisten hermosto on kuitenkin kroonisesti selviytymisen tilassa, mikä ilmenee muun muassa univaikeuksina, kyvyttömyytenä pitää taukoja työpäivän aikana sekä jatkuvana turhautumisena ja ahdistuksena. Hermoston ollessa selviytymisen tilassa voimme kärsiä myös fyysisistä oireista ilman selkeää syytä. 

Ymmärtämällä ja kuuntelemalla hermostoamme voimme vahvistaa sen kykyä palata turvan ja läsnäolon tilaan, jossa olemme luovia, tyytyväisiä ja yhteistyökykyisiä. 

Saatat haaveilla pitkästä lomasta tai suuresta muutoksesta, kuten uudesta työpaikasta, kodista tai puolisosta. Nämä voivat tuoda vain hetkellistä helpotusta, jos hermostosi on selviytymisen tilassa. Oikeasti sinun tulee oppia ymmärtämään ja kuuntelemaan hermostoasi. 

Teemaillassa opit, miten autonominen hermosto vaikuttaa ajatteluusi, tunteisiisi ja kehoosi, sekä kuinka voit vahvistaa sen kykyä palautua turvan ja läsnäolon tilaan, jossa olemme luovia, tyytyväisiä ja yhteistyökykyisiä. Opit, miten hermosto vaikuttaa sinuun ja miten voit edistää hyvinvointiasi sen kautta.

Nurmela Airikka

Airikka Nurmela

Hermostomentori Airikka Nurmela on entinen radiojuontaja- ja toimittaja, jolta autonomisen hermoston ylikuormitus vei äänen ja pakotti uusille urille. Nykyisin Airikka on autonomisen hermoston toimintaan erikoistunut systeeminen business coach (ICF ACC), integratiivinen muutosvalmentaja ja mindfulness-ohjaaja. Airikan asiakkaan ovat tyypillisesti yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita, jotka ovat havahtuneet siihen, että elämästä on tullut pelkkää suorittamista uteliaisuuden ja rentouden sijaan.

Valokuva: Aino Luukkanen/ Atelier Aino

 

Ilmoittautuminen päättyy 05.11.2024

Avainsanat: