Pohjola Vakuutus

Pohjola Vakuutus

Pohjola Vakuutus tarjoaa TEKin jäsenille rahanarvoisia etuja vakuutuksiin.

Jatkuva alennus matkavakuutuksista

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit turvata sekä koti- että ulkomaan matkustamisen jatkuvalla matkavakuutuksella. Matkavakuutus koostuu parhaimmillaan sekä matkustajavakuutuksesta että matkatavaravakuutuksesta. Matkustajavakuutus tuo turvaa mm. matkan aikana tapahtuvan sairastumisen tai tapaturman varalta, kun taas matkatavaravakuutus turvaa matkatavarasi mm. katoamisen, varastamisen tai rikkoutumisen varalta.
TEKin jäsenenä saat pysyvän 20 %:n alennuksen matkustajavakuutuksesta ja pysyvän 5 %:n alennuksen matkatavaravakuutuksesta.

image with text

Jopa 20 % alennus arjen vakuutuksista

TEKin jäsenenä saat myös kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Kodin ja perheen vakuutuksiksi luetaan kotivakuutus, terveysvakuutus, arvotavaravakuutus, pienvenevakuutus, toimeentulovakuutus sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutus. Alennus koskee uusia kodin ja perheen vakuutuksia.

Vakuutusalennus:
•    1. vuosi 20 %
•    2. vuosi 15 %
•    3. vuosi 5 %

Kasko vuodeksi -20 %

TEKin jäsenetuna saat lisäksi 20 %:n alennuksen autosi kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennus koskee yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton uutta Super- ja Kevytkaskoa, sekä matkailuauton tai matkailuperävaunun Isokaskoa. Alennus koskee uutta kaskovakuutusta, ja alennusvuoden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

image with text

Henkivakuutukseen veloitukseton 56% korotus

Pohjola Vakuutus tarjoaa TEKin jäsenelle ja samassa taloudessa asuvalle puolisolle kuluttoman 56 %:n korotuksen henkivakuutuksen kokonaismäärään, kun vakuutuksen korvausmäärä on 10 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Kuluton korotus koskee uusia henkivakuutuksia, ja korotuksen suuruus vahvistetaan vuosittain.

Näin hyödynnät TEKin vakuutusedut

Jäsenetujen hyödyntäminen onnistuu, kun pyydät Pohjola Vakuutukselta vakuutustarjouksen haluamistasi vakuutuksista op.fi-palvelussa. Muistathan mainita olevasi TEKin jäsen, jolloin jäsenetusi huomioidaan sinulle laaditussa vakuutustarjouksessa.

Pyydä vakuutustarjous

Halutessasi voit vielä tutustua vakuutuksiin alla olevista linkeistä:

Kotivakuutus
Terveysvakuutus
Jatkuva matkavakuutus
Arvotavaravakuutus
Kasko
Henkivakuutus

Jäsenetuus lakkaa meneillään olevan vakuutuskauden lopussa, jos eroat TEKistä.

Vertaile vakuutusten hintoja: TEKin yhteistyökumppaneina toimivat vakuutusyhtiöt eivät välttämättä kaikissa jäsenten elämäntilanteissa tarjoa edullisimpia vakuutuksia. TEKin jäsenyys tuo kuitenkin tuntuvia alennuksia useimmille jäsenille. Suosittelemme eri yhtiöiden vertailua ennen vakuutuksen ottamista. Sinulle edullisin yhtiö riippuu elämäntilanteestasi ja vakuutustarpeestasi.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.