TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin
Tekniikan akateemiset TEK Kuva: Joel Karppanen

Tapahtumat

Pori
11.7.2017
SuomiAreena
Antinkatu 5
Pori
Keskustelutilaisuudessa pohditaan, miten Suomen teollisuuden ja terveydenhuollon uudistumista voidaan vauhdittaa.
Näytä tapahtuma
Nokia
26.7.2017
Nokia River Golf
Alastalontie 33
37120
Nokia
Tampereen Teknillinen Seura TTS järjestää yhdessä TEK kanssa jäsenistölleen (avec) perinteisen Golf-kisan Nokia River Golf kentällä Nokialla keskiviikkona 26.7.
Näytä tapahtuma
Helsinki
9.8.2017
Messukeskus Helsinki
Messuaukio 1
00520
Helsinki
Yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista science fictioniin ja fantasiaan keskittyvistä tapahtumista. TEKin jäsenenä saat alennusta pääsylipuista.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @JaanPraks: #Aalto1 team in the morning after successful launch. @AaltoUniversity #SpaceFinland https://t.co/lTpHIEtCnw

@TEK_akateemiset

RT @ipaananen: Toivottavasti nämä täysin järjettömät esteet puretaan mahdollisimman pian, se ei olisi keneltäkään pois ja toisi ka… https://t.co/P1wp5tl3un

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt

Selaa uutisia

Riittääkö uskallus? Lyhyt katsaus EMUn kehittämispakettiin

Ari Åberg

Maatalous on edelleen suurin yksittäinen menokohde. Rahaa pitäisi suunnata lisää tuotannollisten työpaikkojen luomiseen sekä koulutukseen, tutkimukseen ja innovointiin.

Yrittäjä, miksi tarvitset osakassopimuksen?

Vaikka osakassopimuksia tehdään enenevissä määrin, harva yrittäjä tietää, mitä osakassopimus voi pitää sisällään ja miksi sellainen kannattaisi laatia.

Lisää tekniikan osaajia Uruguayn maakuntiin – suomalaiset taustatukena

Lounais-Uruguayssa Fray Bentosin pikkukaupungissa viime vuonna aloittaneen maan teknillisen yliopiston UTEC:n paikallisyksikön tilanne näyttää valoisalta. Opiskelijoita riittää ja he työllistyvät. Hankkeen...

Yritysfuusio, joka tuo lisää työpaikkoja

Gofore ja Leadin lyövät hynttyyt yhteen. Edessä on positiivisten yt-neuvottelujen järjestäminen, sillä suunnitelmana on palkata 170 uutta työntekijää.

Vähemmän sahattuja sormia

Yläastelaiset Aukusti Parikka ja Eemil Rintala opettelivat koodaamaan ja kehittivät sovelluksen, joka parantaa työturvallisuutta teknisen työn tunneilla.

Kysymyksiä kesätöistä?

Aloittaako oma tai tuttusi lapsi kohta kesätyöt? Vinkkaa hänelle maksuttomasta Kesäduunari-infosta! TEKin opiskelijajäsenet voivat kysyä kesätöistä TEKin lakimiehiltä.