TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin
Tekniikan akateemiset TEK Kuva: Joel Karppanen

Tapahtumat

Tampere
10.1.2018
TEK Lounge, Tietotalo (B110), Tampereen teknillinen yliopisto
Korkeakoulunkatu 1
33720
Tampere
Kiinnostaako yrittäjyys? Tule kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyydestä iltapäiväkahvien merkeissä Tampereen uuteen TEK Loungeen! TEK tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa.
Näytä tapahtuma
Turku
15.1.2018
Radisson Blu Marina Palace
Linnankatu 32
20100
Turku
Uraillassa pureudutaan rakentavan vuorovaikutuksen periaatteisiin, joiden avulla tunnistat oman ilmaisun mukavuusalueesi ja tyypilliset ilmaisustrategiat.
Näytä tapahtuma
JYVÄSKYLÄ
16.1.2018
Hotelli Verso
Kauppakatu 35
40100
JYVÄSKYLÄ
Urailta on suunnattu henkilöille, jotka ovat oman elämänsä murroksessa, pohtien seuraavia askeleitaan ja etsien sisäistä motivaatiota ja innostusta elämäänsä.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @asivunen: Haastateltavana tulevaisuuden työstä @TEK_akateemiset Teekkarin työkirjaan. Kiitos @eskelislaura haastattelusta! Si… https://t.co/ArFdvOABak

@TEK_akateemiset

RT @arjalindfors: TEKin jäsen! Viritä osaamisesi uudelle taajuudelle kevään 2018 TEKin urailloissa! Katso oman alueesi uraillat ja il… https://t.co/yXU5wcU6V5

vastavalmistuneista 87 % valitsisi uudelleen DI/arkkitehtikoulutuksen. 

Selaa uutisia

Osataan meilläkin!

Marjo Matikainen-Kallström

Kannattaa käydä ulkomailla, jotta näkee selvemmin, miten asiat ovat Suomessa. Ruotsalaiset siskot ja veljetkin menivät hiljaiseksi, kun sisko idässä on tehnyt jotain ennen heitä.

Palkat lähes ennallaan, työllisyys parantunut

Kiky-sopimuksen seurauksena diplomi-insinöörien mediaanipalkka on noussut vain 0,2 prosenttia edellisvuodesta. Taloustilanteen koheneminen näkyy parantuneena työllisyytenä.

TEKin hallituksen päätöksiä 13.12.2017

TEKin hallitus urakoi vuoden viimeisessä kokouksessaan suuren määrän asioita. Muun muassa päätettiin toimintasuunnitelman mittaristosta ja tehtiin joitakin nimityksiä valiokuntiin.

TEKin Teemu Hankamäki YTN:n puheenjohtajaksi

Neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN valitsi syyskokouksessaan puheenjohtajaksi kaudelle 2018–2019 neuvottelujohtaja Teemu Hankamäen TEKistä.

”Omaan työhönsä pitää luottaa”

Ruth Lappalainen voitti nuorten TuKoKe-tiedekilpailusta kisamatkan Yhdysvaltoihin ja toi sieltä tuliaisena hopeaa. Menestyksekäs kananmunatutkimus koetteli alun perin kärsivällisyyttä.

Itse tutkimalla oppimaan ja ohjelmoimaan

Koululaiset saivat tehtäväksi tutustua siihen, mitä ohjelmoimalla voi tehdä ja ohjelmoida itse Suomen Accenturen järjestämässä Hour of Code -tapahtumassa. Ja ennakkoluulottomat lapsethan koodasivat!