Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut

Tapahtumat

12.11.2019
Alustatalous saattaa kuulostaa terminä vieraalta, mutta siinä piilee konkreettinen resepti liiketoiminnan sähköistämiseen. TEK ja Sofokus järjestävät syksyn aikana webinaarisarjan alustataloudesta. Tämä on sarjan toinen webinaari: alustatalouden osa-alueet (jatkokurssi).
Näytä tapahtuma
Tampere
12.11.2019
Scandic Tampere City
Hämeenkatu 1
33100
Tampere
13.11.2019
verkko
Mikä todella saa ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen? Mikä loppupeleissä ratkaisee sen, mikä tiimi ja talo pääsevät parhaaseen pitkän kaaren saavutukseen?
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @okotala: TEK (@TEK_akateemiset) career evening with Sitra’s @mdufva on “Futures of expert work: megatrends and weak signals”… https://t.co/c3b5cLHhRM

@TEK_akateemiset

RT @JaanaPohja1: #Isänpäivä tuli ja meni, mutta ihan isänä kannattaa olla joka päivä. https://t.co/MUhy5oH6pw

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt

Selaa uutisia

Nyhjää osaaja tyhjästä?

Jari Jokinen

Tekniikan yliopistokoulutettujen määrää pitäisi lisätä, mutta se ei ole ongelmatonta. Pitkän matematiikan kirjoittajia on vähemmän kuin tekniikan aloituspaikkoja yliopistoissa, muistuttaa Jari Jokinen.

Mitä pitää tietää työehtosopimusneuvotteluista?

Työmarkkinasyksy on kuumimmillaan ja TEKin jäsenten työehtosopimuksista neuvotellaan parhaillaan. Mitä niistä pitää tietää? Miten varmistat, että pysyt kärryillä neuvottelujen etenemisestä?

Tuhannet tekkiläiset ovat nyt ilman työehtosopimusta

Ylemmät toimihenkilöt YTN:n ja Teknologiateollisuus ry:n välisissä työehtosopimusneuvotteluissa ei lokakuun loppuun mennessä saavutettu neuvottelutulosta millään alalla.

Näissä tilanteissa kannattaa olla yhteydessä TEKin lakimieheen

Lakineuvonta on yksi TEKin arvokkaimmista jäsenpalveluista. Lakimiehen tuntitaksa on 200-400 euroa, mutta jäsenillä lakipalvelu kuuluu jäsenmaksuun.

”Kukaan ei ole syntynyt matematiikan taitajaksi”

Helsingin yliopiston professori Samuli Siltanen teki kirjan matikan ihanuudesta.

TEKin 30 000 jäsenen työehdoista neuvotellaan nyt!

Useiden teollisuusalojen työehtosopimukset päättyvät 31.10.2019. Neuvotteluasetelma on tällä hetkellä erityisen haasteellinen.