TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen kuvattuna TEKin toimistolla

Vain jäsenille

26.11.2021
|
Blogimerkintä

Viime vuonna palvelimme useampaa yksittäistä jäsentä kuin koskaan aikaisemmin. Palveluidemme laatua näytetään myös arvostavan. Taloustutkimuksen Suomi tänään 2021 -tutkimuksen mukaan TEKillä on ammattijärjestöistä parhaat jäsenedut ja palvelut.

Viime vuonna palvelimme useampaa yksittäistä jäsentä kuin koskaan aikaisemmin. Palvelua sai joko kahdenvälisenä tai ryhmäpalveluna yhteensä yli 8 000 eri jäsentä. TEKin kaikista jäsenistä 12 prosenttia oli siis palveluidemme ja tapahtumiemme piirissä.

Palveluidemme laatua näytetään myös arvostavan. Taloustutkimuksen Suomi tänään 2021 -tutkimuksen mukaan TEKillä on ammattijärjestöistä parhaat jäsenedut ja palvelut.

Jäsenillemme on tarjolla satoja tapahtumia ja erilaisia valmennuksia. Tapahtumia alkaa epidemiatilanteen mahdollistaessa olla myös läsnätapahtumina ympäri Suomen, mutta hyvin paljon tapahtuu myös verkossa.

Kannattaa käydä verkkosivuillamme vilkaisemassa, minkälaista tarjontaa löytyy. Yhä useammasta tapahtumasta on myös tallenne, jonka voi katsoa silloin kun itselle parhaiten sopii.

Tutustu esimerkiksi huippusuosittuihin urailtoihin, joiden teemat liittyvät työnhakuun, omaan uraan, erilaisiin työelämätaitoihin tai hyvinvointiin. TEK Talks -tapahtumat pureutuvat yhteiskunnan suurten teknologiakysymysten ytimeen loistavien asiantuntijoiden avustuksella.

Esimerkiksi juuri nyt tarjolla on Yrittäjyyden perusteet, Tunnista ja sanoita osaamisesi, Onnistuneen työhaastattelun ainekset, Hyvinvointivalmennus tai vaikkapa Ensimmäistä kertaa esimiehenä -valmennukset.

Myös TEK Talks -tapahtumista on useita verkkotallenteita, esimerkiksi teemoilla Innovation Deficits in Solving Climate Crisis, joka on toteutettu KAUTEn kanssa, Teknologiakehityksen ajatusvinoumat historiaan – harvojen teknologiasta kaikkien teknologiaan, Surfing the Digital Tsunami – What Comes After the COVID-19 sekä Kaikille merkityksellistä työtä? EU:n Green Deal ja tekniikan alan työurat.

Näitä palveluita kannattaa hyödyntää.

 

Lue lisää:

TEKin tapahtumasivu

TEK Talks -tapahtumat ja tallenteet