Urailta:Miten tulla taitavaksi esiintyjäksi?

Uraillassa saat ideoita esityksen rakentamiseen, ymmärrät ihmismielen toimintaa ja oivallat tapoja, joilla saat yleisöstäsi irti kysymyksiä ja kommentteja. Lisäksi saat vinkkejä oman esiintymistaitosi kehittämiseen.
urailta
Länsi-Suomi
09.10.2018 -
17:00 to 19:30
Radisson Blu Marina Palace
Linnankatu 32
20100
Turku

Miten tulla taitavaksi esiintyjäksi? 

Miten saisin rentoutta ja itsevarmuutta esiintymiseeni? Kuinka saisin yleisön aktivoitua ja osallistumaan? Miten saisin viestini perille? 

Tuntuuko kysymykset tutulta? Lähes jokainen johtaja, esimies tai asiantuntija joutuu tänä päivänä työssään esiintymään tavalla tai toisella; kertomaan omasta työstään, esittelemään projektejaan, tutkimuksiaan tai yrityksensä toimintaa,  myymään tuotteita tai palveluita – esiintymistilanteita on kaikkialla. Usein ollaan tilanteessa, että lyhyessä ajassa pitäisi vakuuttaa yleisö ja saada heidät oivaltamaan mistä on kyse.

Uraillassa saat ideoita esityksen rakentamiseen, ymmärrät ihmisen mielen toiminnasta ja oivallat tapoja, joilla saat yleisöstäsi irti kysymyksiä ja kommentteja

Uraillassa käsitellään seuraavia aiheita:

  • innostavan sisällön rakentamisen kulmakivet
  • ideoita, kuinka luodaan hyvä ilmapiiri ja saadaan yleisö osallistumaan
  • tekijät, jotka vaikuttavat viestin perillemenoon
  • oman esiintymistaidon kehittäminen 

Uraillassa löydät uudenlaisen käsityksen esilläolosta. Opit myös monta konkreettista keinoa lisätä itsevarmuuttasi esiintyjänä sekä helpotat ja rentoutat oloasi esiintymistilanteissa.Valmentaja Marianne Hemminki (www.capacitar.fi) on esiintymistaidon ammattilainen (KM, FM), Sertifioitu Business Coach, DiSC- vuorovaikutusvalmentaja ja pedagogisesti pätevä kouluttaja.

Hän on yli 10 vuoden ajan ohjannut ja valmentanut erilaisia ryhmiä sekä auttanut eri alan asiantuntijoita kehittämään omaa osaamistaan esiintyjänä. Marianne ammentaa esiintymistaitoihin oppeja coachingista, improvisaatioteatterista ja käyttäytymistieteestä.

HUOM! Urailtaan mahtuu max 35 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian!

Uraillan jatkot! Haluaisitko jatkaa keskustelua uraillan teemasta ja samalla tutustua muihin tekkiläisiin? Toiveenne on kuultu ja nyt sinulla on tähän mahdollisuus heti uraillan jälkeen! Olemme varanneet hotellin alakerran Grill it! ravintolan loungesta pöydän, jossa voitte jatkaa keskustelua. Jatkoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen – riittää, että ilmestyt paikalle. Jatkot ovat omakustanteiset. Huomioithan, että TEKin edustaja ei ole jatkoilla enää paikalla. Tervetuloa!