Urailta: Vaikuta ja vaikutu neuvottelemalla

Uraillassa saat uusia näkökulmia neuvotteluun, tietoa vaikuttamisesta sekä valmiuksia kohdata haastavat tilanteet ja erilaiset neuvottelutyylit.
urailta
Pohjois-Suomi
27.02.2020 -
17:00 to 19:30
Vanhan Paloaseman Ullakko
Kauppurienkatu 24
90100
Oulu

Neuvottelemme päivittäin niin töissä kuin vapaa-ajalla erilaisten ihmisten kanssa. Pyrimme vaikuttamaan toisiin ja meitä pyritään saamaan vaikuttuneiksi. Mitä näissä tilanteissa tapahtuu? Mitä vaikuttamisen keinoja meihin käytetään ja miten voisimme saavuttaa tehokkaasti omat tavoitteemme?

Illan aikana saat uusia näkökulmia neuvotteluun, tietoa vaikuttamisesta sekä valmiuksia kohdata haastavat tilanteet ja erilaiset neuvottelutyylit. Illan jälkeen tunnistat erilaiset neuvottelustrategiat ja -taktiikat, joilla sinuun pyritään vaikuttamaan.

Uraillassa keskitymme keskustelemaan seuraavista teemoista: 

  • Mitä neuvottelu on?
  • Millaista on tehokas ja tarkoituksenmukainen vuorovaikutus neuvottelussa?
  • Millaisia neuvottelustrategioita ja -taktiikoita käytetään?
  • Millaisia vuorovaikutustaitoja hyvällä neuvottelijalla on?
  • Miten kehittyä neuvottelijana?

Urailta on tosielämää tarkasteleva ja oivalluttava. Osallistujat pääsevät vastaamaan lyhyeen ennakkotehtävään verkossa ennen osallistumista urailtaan. 

Illan luennoitsijana toimii vuorovaikutusvalmentaja, FM, Eeva Kaarne, Kaarne Communication Oy. Eevalla on yli kymmenen vuoden kokemus vuorovaikutusosaamisen monipuolisesta valmentamisesta. 

Eeva on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Lisäksi hän on opiskellut yliopistossa henkilöstöjohtamista, aikuis- ja draamakasvatusta sekä kulttuurienvälistä viestintää. Eevalla on pedagoginen pätevyys. Eeva on valmentamisen timantin kova ammattilainen ja vaikuttamisen asiantuntijna. Hänen valmennuksiensa takana on tutkittu tieto.


Lämpimästi tervetuloa urailtaan!