Urailta: Tehoa ja mielekkyyttä työpäivään!

Uraillassa saat vinkkejä tärkeimpien tietotyöläisen työkalujen hyödyntämiseen oikein. Viisaammilla työtavoilla johdat työtäsi paremmin ja teet siitä tuottavampaa ja laadukkaampaa.
urailta
Pohjois-Suomi
31.01.2018 -
17:00 to 19:30
Original Sokos Hotel Royal
Hovioikeudenpuistikko 18
65100
Vaasa

Tehoa ja mielekkyyttä työpäivään viisaammilla työtavoilla!

On vain yksi hyvinvointi; ei erillistä työ- ja vapaa-ajan hyvinvointia. Valitettavasti tämä hyvinvoinnin kokonaisuus on monilla suomalaisilla yrityksillä hukassa ja henkilöstö ei siten ole tehokkaimmillaan töissä. Pahimmillaan sairaslomat ja aikaiset eläköitymiset syövät tulosta.

Parempi ajanhallinta ja viisaammat työtavat ovat juuri tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja merkityksellisyyden nostamiseen. Sillä, millaisia työtapoja muodostat päivittäisen työsi johtamiseen, on todella merkittävä vaikutus työsi tuottavuuteen ja laatuun.

Uraillassa käsitellään seuraavia hyvinvointiin liittyviä aiheita:

  • kuinka johdan itseäni laadukkaasti?
  • oikean mindsetin ja fokuksen rakentaminen omaan työhön
  • yleisimmät työtehon tappajat ja millä niistä pääsee eroon
  • tärkeimpien tietotyöläisen työkalujen hyödyntäminen oikein; mm. kalenterit, to-do-listat, sähköposti, palaverit 
  • ​heti käytäntöön vietävät konkreettiset keinot.

Uraillan jälkeen olet saanut konkreettisia keinoja, joilla nostat urasi nousukiitoon!Sinua valmentaa räätälöidyssä workshopissa työtehokkuusspesialisti ja Lifted.fi-valmentaja Taneli Rantala (www.lifted.fi).

Tanelilla on kokemusta liiketoiminta- ja valmennusuransa kautta useiden Suomen menestyneimpien yritysten avainhenkilöiden valmentamisesta tuloksiin.