Urailta: Priorisoi itsesi - energisoi arkesi

Tule kuulemaan ja oppimaan, miten tekemällä oikeita asioita ja asioita oikein on mahdollista olla hyvässä kunnossa ja energinen arjessa.
urailta
Itä-Suomi
24.09.2020 -
17:00 to 19:30
Sokos Hotelli Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100
Kuopio

Priorisoi itsesi - energisoi arkesi

Arjen aherruksen keskellä voi olla hankalaa löytää aikaa ja motivaatiota oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ravinnon, liikunnan ja palautumisen avulla. Usein haasteeksi koetaan joko täyteen ahdettu kalenteri tai oleellisen hahmottaminen loputtomien vinkkiviidakkojen ja kieltolistojen keskeltä.

Tule kuulemaan ja oppimaan miten tekemällä oikeita asioita ja asioita oikein on mahdollista olla hyvässä kunnossa ja energinen arjessa. Luvassa yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja tutkittuun tietoon ja arjen valmennustyöhön pohjautuen. 

Uraillan valmentajana toimii hyvinvointialan yrittäjä ja diplomi-insinööri Joni Jaakkola,  Optimal Performance oy:sta. Joni on hyvinvointialan moniottelija, joka tunnetaan tutkittuun tietoon ja valmennuskokemukseen pohjautuvasta, ihmisläheisestä lähestymistavasta terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen hän omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa.

Jonin ajatusmaailma oman terveyden ja hyvinvoinnin parantamisesta tiivistyi tekstiksi Tammen kesällä 2017 julkaiseman Väkevä elämä -tietokirjan kansien väliin. Vuodesta 2010 alkaen Joni on yhdessä valmennustiiminsä kanssa auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia paremman ravinnon, treenin ja palautumisen äärelle verkossa ja livenä.

Joni julkaisee säännöllisesti myös Väkevä elämä -podcasteja Suplassa. 

 

Asiasanat: