Urailta: Miten syntyy vaikuttava puhe?

Tule oppimaan mestaripuhujan kaava! Voit hyödyntää sitä omassa arjessasi työpaikalla, neuvotteluissa tai työhaastattelussa.
urailta
Pohjois-Suomi
26.10.2021 -
17:00 to 19:30
Verkossa, Zoom

Twitterin ja Facebookin maailmassa yksi asia ei ole muuttunut: viestinnän tärkein vastaanotin on yhä ihmismieli. Tutkijoiden mukaan ihmisaivot eivät ole kokeneet merkittävää tuotekehitystä noin 50 000 vuoteen.

  • Kuinka puhua tälle ikivanhalle koneelle niin, että tapahtuu toivottu muutos?
  • Kuinka vaikuttaa puheella tunteisiin, synnyttää innostusta ja motivaatiota?
  • Kuinka löytää tie kuulijan alitajuntaan?
  • Miten aloittaa puhe kiehtovasti, miten lopettaa mieleenjäävästi?

Moni puhuja tietää, millaisia puheita teoriassa haluaisi pitää, mutta ei saa käytännössä sellaisia aikaiseksi. Uraillassa kuulet yksinkertaisen reseptin, jolla puhuja onnistuu aina. Tärkeintä ei ole tietää, mitä tekee itse paikalla – tärkeämpää on, mitä tekee etukäteen, kun vasta valmistautuu puhumaan. Myös puhumiseen pätee laki: prosessi määrää lopputuloksen. Tekemällä etukäteen sarjan oikeita asioita voi säätää kohdalleen kaikkein tärkeimmän: puheen vaikuttavuuden ja tunneyhteyden yleisöön.

Tule oppimaan mestaripuhujan kaava! Voit hyödyntää sitä omassa arjessasi työpaikalla, neuvotteluissa tai työhaastattelussa.Uraillan luennoitsija, Juhana Torkki on teologian tohtori, kirjailija ja puhetaidon kouluttaja. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä poliittisen puheen kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhe-kouluttajana. 

Torkin Puhevalta (2006) on suosittu ja paljon siteerattu puhetaidon opas.  Se on käyttöohje jokaiselle vaikuttamaan pyrkivälle esiintyjälle. Sami Miettisen kanssa kirjoitettu Neuvotteluvalta (2008) kertoo, kuinka tullaan mestarineuvottelijaksi. Tarinan valta (2014) on tarinnan kerronnan käsikirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää markkinointia, politiikkaa ja mediaa. (www.puhevalta.fi)


Urailta järjestetään Zoomin kautta. Saat linkin webinaariin ilmoittautumisen yhteydessä vahvistusviestin mukana. Linkki lähetetään myös viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostiisi ja tekstiviestillä tuntia ennen webinaarin alkua.