Urailta: Kaikki irti LinkedInistä!

Urailta soveltuu kaikille TEKin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan vakuuttavan LinkedIn-profiilin korostaakseen omaa asiantuntijuutta ja lisäämään omaa näkyvyyttä verkossa.
urailta
Etelä-Suomi
28.09.2020 -
17:00 to 19:30
Sokos Hotelli Lahden Seurahuone
Aleksanterinkatu 14 1
15110
Lahti

LinkedIn on maailman suurin ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalinen media. Tässä käytännön läheisessä TEKin uraillassa keskitytään nimenomaan LinkedIniin. Illan aikana käydään läpi muun muassa sitä, miten lisäät näkyvyyttäsi verkossa työnantajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden silmissä. Saat myös konkreettisia vinkkejä siihen, miten rakennat asiantuntijamielikuvaasi, verkostoidut ja teet vakuuttavan asiantuntijaprofiilin. Opit myös hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti ilman suuria aikainvestointeja ja tuntien tuskasteluja. 

Kenelle?
Urailta soveltuu kaikille TEKin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan vakuuttavan LinkedIn-profiilin korostaakseen omaa asiantuntijuutta ja lisäämään omaa näkyvyyttä verkossa.

Mietitkö, miten ottaa haltuun Linkedin omassa työssäsi? Uraillassa saat käytännön esimerkkien avulla valmiuksia parantaa toimintaasi. Tavoitteena on, että uraillan jälkeen muokkaat aidosti omaa toimintaasi ja otat osaksi omaa työtäsi kanavan, jossa on jo yli miljoona suomalaista.

Uraillan aikana käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Mitä eroa on sosiaalisen median viihdekäytöllä verrattuna ammattikäyttöön?
  • Asiantuntijan ammattimainen toiminta LinkedInissä
  • LinkedIn tutuksi - tärkeiden asetusten tarkistus sekä erilaisten ominaisuuksien läpikäynti 
  • Asiantuntijaprofiili - miten teet erottuvan asiantuntijaprofiilin? (Hands On) 
  • Aktivoitumisen askelmerkit  - sisällön jakaminen & tuottaminen 
  • Algoritmin toiminta: miten LinkedInin algoritmi toimii vuonna 2020?
  • LinkedInin tehokäyttö - LinkedIn Premium & Sales Navigator läpikäynti
  • Sosiaalinen kuuntelu - miten löytää myynnillisiä mahdollisuuksia? (Hands On)
  • Kuinka vahvistan verkostoani ja lähestyn potentiaalisia kumppaneita? 


Uraillan valmentajana toimii, Sani Leino, SALES Consulting. Sani on tunneälykkääseen ja sosiaaliseen myyntityöhön keskittynyt myyntivalmentaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Sani on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen ja sosiaalisen myynnin ammattilaistutkintoa Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Sani on tehnyt sosiaalista myyntiä eri kanavien kautta yli kymmenen vuotta ja valmentanut satoja organisaatioita kansainvälisesti tehokkaampaan sosiaalisen median hyödyntämiseen. 

Lämpimästi tervetuloa urailtaan!

 

 

Asiasanat: