TEKin vaalit järjestetään maaliskuussa 2020

TEKin vaalit 2020

Tule mukaan päättämään TEKin tulevaisuudesta! Äänestä 30.3.2020 klo 24.00 mennessä.

Valtuusto on TEKin ylin päättävä elin, joka valitaan jäsenäänestyksellä joka kolmas vuosi. Maaliskuussa 2020 järjestetään vaalit, joissa valitaan valtuusto toimikaudeksi 2020-2023. 

Valtuutetut linjaavat, miten tekkiläisten etuja ajetaan, minkälaisia jäsenpalveluja heille tarjotaan ja miten ammattikunta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan. TEKin valtuusto valitsee hallituksen ja päättää taloudesta, esimerkiksi jäsenmaksuista. Valtuusto kokoontuu yleensä kaksi kertaa vuodessa. 

Tutustu vaaliliittoihin:

Tee ympäristöteko ja valitse sähköinen vaali

Äänioikeutettuja ovat kaikki Tekniikan Akateemiset ry:n vuosijäsenet ja kunniajäsenet ja Tekniska Föreningen i Finland r.f:n TEKiin kuuluvat varsinaiset jäsenet, jotka ovat olleet 1.1.2020 hyväksytty jäseniksi.

Voit valita, annatko äänesi postitse vai sähköisesti. Olemme lähettäneet äänestyslipun kaikille äänioikeutetuille postitse. Sähköiseen äänestykseen pääset tästä. Jos äänestät molemmilla tavoilla, vain sähköinen ääni hyväksytään.

Jokaista sähköisesti annettua ääntä kohden lahjoitamme 3 euroa hyväntekeväisyyteen ja sähköisenä äänestäjänä pääset myös valitsemaan lahjoituskohdetta. Lahjoitus jaetaan kolmen eniten ääniä saaneen kohteen kesken. 

Sähköiseksi äänestäjäksi kirjautuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Voit tunnistautua kätevästi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai antamalla sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, johon lähetämme erillisen tunnisteen. Tunnisteen avulla pääset kirjautumaan äänestyssivulle.

Huomaathan, että sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron pitää vastata TEKin jäsenrekisterissä antamiasi tietoja. Omat tietosi voit tarkistaa oma.tek.fi-jäsenportaalista.

Äänestysaika on 17.3.-30.3.2020 klo 24.00 asti. Tulokset julkistetaan 7.4.2020 

Vaalien järjestämisestä vastaa TEKin vaalilautakunta. Tutustu TEKin äänestys- ja vaaliohjesääntöön tästä (lataa pdf).

 

 

Asiasanat: