Webinaarit ja tapahtumat

Tältä sivulta löydät kevään 2021 kaikki TEKin webinaarit ja muut etätapahtumat. Osa tapahtumista pidetään webinaarina ja osa striimataan. Tervetuloa seuraamaan ja kuuntelemaan tapahtumia kaikki TEKin jäsenet!

WEBINAARIT JA ETÄTAPAHTUMAT KEVÄÄLLÄ 2021

Tervetuloa kuuntelemaan TEKin webinaareja ja muita etätapahtumia! Tältä sivulta löydät kaikki tulevat webinaarit ja muut TEKin etätapahtumat. Voit seurata tarjontaa myös TEKin tapahtumakalenterista.

Webinaarit ja streamit ovat yleensä kestoltaan 1 - 2 h mittaisia. Tapahtumista löydät työelämään, uraan, hyvinvointiin, yrittäjyyteen ja erilaisiin työelämätaitoihin liittyviä webinaareja ja livestreameja. Uutuutena tänä keväänä tarjoamme TEK Talks -tapahtumia, jotka pureutuvat yhteiskunnan suurten teknologiakysymysten ytimeen huippuasiantuntijoiden avustuksella. Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan klikkaamalla sen nimeä. Linkin takaa löydät tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittautumislinkin. 

Osasta webinaareja ja striimejä saamme tallenteen, jotka löydät TEKin tallennekirjastosta.
Löydät täältä myös aiempien webinaarien ja tapahtumien tallenteet. Tutustu!

Webinaarit ja etätapahtumat ovat tarkoitettu vain TEKin jäsenille, ellei tapahtuman yhteydessä toisin mainita. Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, kirjaudu sisään oma.tek.fi - tunnuksilla. Ilmoittautumiset ovat nyt jäsentunnisteen takana.  

WEBINAARIT ja livestreamit