Webinaari: Tavoitteellista digitaalista markkinointia 1

Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.
webinaari
27.04.2021 -
16:00 to 19:00
verkko

Oletko kiinnostunut kehittymään sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tässä Akavalaiset yrittäjät AKYn järjestämän koulutuskokonaisuuden ensimmäisessä päivässä pureudutaan markkinoinnin tavoitteellisuuteen, suunnitelmallisuuteen ja tutustutaan kanaviin ja niiden kulttuureihin sekä sääntöihin. Lisäksi paneudutaan orgaaniseen näkyvyyteen ja sisällön kohdentamiseen oikealle kohderyhmälle. Koulutuksen jälkeen sinulla on pohja tehokkaalle digitaalisen markkinoinnin suunnitelmalle ja intoa kehittyä markkinoijana seuraavalle tasolle.

Koulutuksen runko:

  • Digitaalisen markkinoinnin trendit 2021
  • Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus
  • Suomen suosituimmat kanavat ja niiden kulttuurit
  • Kohdennettu ja vaikuttava sisältö

Koulutus on AKYn jäsenjärjestöjen jäsenille ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Koulutus on parhaimmillaan kokonaisuutena, mutta vois osallistua myös vain toiseen koulutuspäivään.

Kouluttajina toimivat digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja yrittäjät Veera Matilainen, Toteutustehdas (www.toteutustehdas.fi) ja Mikko Kauhanen, Adbookers (www.adbookers.fi).