Webinaari: Seuraava askel urallasi

Olitpa missä vaiheessa tahansa uraasi tai vasta siirtymässä työelämään, saat webinaarissa käytännön vinkkejä oman polkusi rakentamiseen ja seuraavan askeleen ottamiseen.
webinaari
25.11.2020 -
17:00 to 18:30

Seuraavan askeleen pohtiminen on ajankohtaista kaikissa uran vaiheissa. Askel voi olla pieni, mutta myös isompi hyppy uudenlaiseen tehtävään tai alalle. Itselleen voi rakentaa myös laaja-alaisen monen työn ja tekemisen varaan rakentuvan työportfolion. Olitpa missä vaiheessa tahansa uraasi tai vasta siirtymässä työelämään, saat uraillasta käytännön vinkkejä oman polkusi rakentamiseen ja seuraavan askeleen ottamiseen.

KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ SEURAAVAN ASKELEEN OTTAMISEEN

Pohditko mitä voisit tehdä urallasi tai miten voisit rakentaa itsellesi innostavan työn? Uraillassa käydään läpi mitä kohti mennä seuraavaksi työssä ja uralla. Vaihtoehtoja on monia; kuten nykyisen työn muokkaaminen, uusi työpaikka, yhdistelmä erilaisia työn muotoja tai uusi ala ja ammatti. Kun vaihtoehtoja on monia, ja on tärkeää osata kysyä oikeita kysymyksiä ja uskaltaa ajatella rohkeasti. Myös sellaista mikä ei vielä näytä mahdolliselta.

Hypyn tai askeleen ei täydy tarvitse tapahtua kerralla, mutta suunnittelun voi aloittaa heti. Tällöin myös sattuma suosii sinua herkemmin ja olet valmiina oikean tilaisuuden tullessa eteen. Vaikka uraa voi suunnitella, usein kuitenkin onnekkailla sattumillakin on vaikutusta siihen mitä teemme. 

Webinaarissa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin

•    Mitä vaihtoehtoja on rakentaa itselleen mielekäs ja merkityksellinen työ ja ura?
•    Mitä haluan tehdä urallani seuraavaksi?
•    Miten voin rakentaa itselleni monipuolisen työportfolion?
•    Miten pääsen kohti uutta ja millaisia vaihtoehtoisia polkuja sinne on?
•    Mitä pitää ottaa huomioon suunnitellessaan hyppyä?
•    Mikä voisi olla seuraava askeleeni?


Inkeri Ruuska on kokenut coach, valmentaja ja kehittäjä. Hänellä on monipuolinen ura erilaisista johtamis- ja kehittämistehtävistä yritys-, yliopisto- ja nonprofit- organisaatioissa. Inkeri on tehnyt töitä johtajana, valmentajana, konsulttina, tutkijana ja coachina.

Hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi työpsykologiasta ja johtamisesta, hän on myös oikeustieteen maisteri ja Certified Business Coach. Inkeri on aina ollut utelias, valmis hyppäämään uuteen ja ottamaan seuraavan askeleen.

Hänen uransa on yhdistelmä erilaisia tehtäviä, kokemuksia ja koulutuksia. Inkerillä on oma yritys Inspiraatiopaja, jossa hän auttaa yksilöitä ja organisaatioita kehittymään, uudistumaan ja löytämään innostavia seuraavia askeleita.