Webinaari: Etäfasilitointi

Tässä webinaarissa käydään läpi mitä olemme oppineet etäfasilitoinnista ja millaisia hyviä käytänteitä sekä toimivia periaatteita kannattaa tehdä oman tiiminsä kanssa tai omalla työpaikallaan.
webinaari
04.11.2020 -
17:00 to 18:30

ETÄFASILITOINTI

Työ on jatkuvassa muutoksessa, mutta näin nopeaa digiloikkaa kukaan ei olisi ennustanut kuin mihin keväällä 2020 jouduttiin. Etätyöhön siirtymisen myötä iso osa kokouksista ja työpajoista siirrettiin toteutettavaksi verkon yli ja osa tulee jäämään etätoteutuksiksi vaikka mahdollisuus kasvotusten kohtaamiseen olisikin.

KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ VUOROVAIKUTTEISIIN VERKKOTAPAHTUMIIN

Tässä webinaarissa käydään läpi, millaisia hyviä uusia mahdollisuuksia on, jotta saadaan luotua vuorovaikutteisia ja vaikuttavia verkkotapahtumia. Kun kaikille ei ole mahdollisuutta olla samassa paikassa, päädytään etäyhteyden yli pidettäviin tilaisuuksiin ja niissä tarvitaan etäfasilitointia. Kokouksista voidaan tehdä tehokkaita hyvällä fasilitoinnilla ja työpajoista tuloksellisia kunnon työkaluilla sekä hyvällä rytmityksellä. Fasilitointi on toimivia kokouksia ja parempia palavereja, merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin - miksei voisi olla sitä myös etänä.

Webinaarissa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on hyvä fasilitointi ja mistä se muodostuu?
  • Miten rakennetaan hyviä etäkokouksia tai virtuaalityöpajoja
  • Hyviä käytänteitä, kikkoja ja menettelytapoja verkkotapahtumiin
  • Aikaa varataan myös osallistujien kysymyksille


Jani Turku, TkL, on serfioitu fasilitaattori ja ammatticoach. Jani on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010 kouluttaen, opettaen ja fasilitoiden asiakkaan sisältöjä.

Jani tekee hyviä voileipiä eikä ota itseään turhan vakavasti. Ideapakka on Suomen johtavia fasilitoinnin työkaluja aina aloittelijoista radikaaleihin fasilitaattoreihin. Ideapakka kokoaa fasilitoinnin menetelmiä näppärästi mukana kulkevaan muotoon taskukirjaksi.

Tervetuloa kuuntelemaan webinaaria!